Ik ben een:
Geef hier uw geslacht aan.
Voer een geldig e-mailadres in.
Voer een geldig wachtwoord in.
« Ga terug naar de vorige stap
man zoekt vrouw voor succesvolle relatie elitedating
85%
HOOGOPGELEID

Onze leden hebben een bovengemiddeld opleidingsniveau.

155,000+
WEKELIJKSE NIEUWE LEDEN

Gemiddelde aantal aanmeldingen in Europa in 2018.

VEILIG & ZEKER

De dagelijkse, strenge controles van profielen zorgen voor een veilig datinggevoel met echte mensen.

Man zoekt vrouw – volg het stappenplan!

man op zoek naar vrouw dating elitedating

Single mannen hebben het niet altijd even gemakkelijk bij het zoeken naar een geschikte partner. Wanneer de opties om een partner te vinden zich lijken te beperken tot de trouwerij van een verre vriend of een singleclub speciaal voor 40 plussers, dan is het wellicht een idee om een hulplijn in te schakelen. Om je op weg te helpen bij jouw zoektocht naar een goede match, heeft ELITEDATING een doeltreffend stappenplan samengesteld! Man zoekt vrouw… online!

man zoekt vrouw voor relatie Durf te zeggen: “Ik zoek een vrouw voor een relatie”, durf op te vallen en jezelf te presenteren.

Zelfvertrouwen lijkt voor de meeste vrouwen een belangrijke factor te zijn bij de beoordeling van mannen. Een onderzoek van University of British Columbia uit 2011 bevestigt dat vrouwen zelfverzekerde mannen aantrekkelijker vinden dan mannen die een meer verlegen houding aannemen.1 Uit het onderzoek kwam naar voren dat een single man met een zelfverzekerde lichaamshouding en zelfbewuste blik, aantrekkelijker worden gevonden door vrouwen. Drie tips om je zelfvertrouwen te vergroten:

• Verbeter je zelfbeeld.
Een negatief zelfbeeld zorgt voor een laag zelfvertrouwen. Je zelfbeeld is onderdeel van wat je gelooft en kun je dus omzetten. Geloof in jezelf, dat is de basis voor je zelfvertrouwen!

• Verbeter je lichamelijke vorm.
Lichamelijke gezondheid en jouw energielevel helpen je zelfvertrouwen te vergroten. Gebalanceerde voeding en voldoende lichaamsbeweging dragen hier aan bij.

• Verbeter je stemgebruik: spreek kalm en op lage toon.
Dat laat zien dat je niet bang bent om onderbroken te worden en straalt dus zelfvertrouwen uit. Probeer eens met volle overtuiging de zin: “ik zoek een vrouw” uit te spreken, welk gevoel komt er bij je op?

single vrouwen ontmoeten bij elitedating.nl

man zoekt serieuze vriendin elitedating Een positieve instelling wanneer je als man een vrouw zoekt

Er zijn een aantal dingen waar je in het kader van “man zoekt vrouw” rekening mee dient houden. Zo is iedereen in een bepaalde mate bevooroordeeld. Probeer je niet teveel door een perfectionistisch beeld te laten leiden. Geef jezelf de kans om vrouwen, die misschien in eerste instantie niet exact aan jouw voorkeurenpakket voldoen, beter te leren kennen. Iedereen is uniek en door middel van een open blik en een positieve instelling, zullen jouw mogelijkheden om een interessante vrouw te vinden merkbaar toenemen. Voor het kiezen van een partner is het belangrijk eerst goed voor ogen te hebben waar je precies naar op zoek bent in een vrouw.

liefde vinden online bij elitedating Leg de nadruk op de toekomst in plaats van het verleden

Het kan heel goed zijn dat je al één of meerdere relaties achter de rug hebt, maar zorg ervoor dat je je hierdoor niet teveel op een negatieve manier laat beïnvloeden. Het draait er nu om op welke manier je juist die partner vindt die bij jou past. Als je voor je zelf hebt vastgesteld dat je een vriendin zoekt kan het opstellen van een persoonlijk plan je helpen om je visie naar de toekomst te richten. Probeer oude patronen te doorbreken om met een schone lei de datingmarkt te betreden!

ik zoek een vrouw elitedating Single man zoekt vrouw: waar ga je jouw partner vinden?

In een wereld waar tijd kostbaar is en spontaan contact met iemand op straat meer uitzondering dan de regel is, kan het ontmoeten van nieuwe mensen al een obstakel op zich zijn. Om vervolgens iemand te vinden die dezelfde interesses heeft als jijzelf én ook op zoek is naar een relatie is niet eenvoudig.

ELITEDATING is een relatiesite gericht op, maar niet exlusief voor, dating voor hoger opgeleiden. We hebben onze service aangepast op jouw wensen: iemand vinden die qua persoonlijkheid en interesses goed bij jou past en die net als jij, op zoek is naar een serieuze relatie. De verhouding single mannen en single vrouwen is bijna gelijk bij ELITEDATING- 48% en 52%- waardoor de kans nog groter is dat jij als single man de vrouw van je leven zal ontmoeten!

Over de auteur: Samuel Borst

Samuel Borst is redacteur bij ELITEDATING.

Bekijk meer artikelen geschreven door de Samuel Borst