Op zoek naar een betrouwbare datingsite? Onze tips!

betrouwbare datingsite elitedating

Uit onderzoek voor gebruikers van online diensten is betrouwbaarheid buitengewoon belangrijk gebleken. Consumenten die gebruik maken van online diensten lijken soms een stukje van de controle uit handen te geven ten opzichte van offline dienstverlening.

Wat maakt ELITEDATING een betrouwbare datingsite?

Fysieke winkels profiteren van het feit dat mensen er naar binnen kunnen stappen en producten op tastbaar niveau kunnen uitproberen. Dit geldt niet voor online partijen, zoals datingsites.

Wanneer je op zoek bent naar een datingsite die veiligheid en bescherming van persoonlijke informatie hoog in het vaandel heeft staan, is ELITEDATING de juiste datingsite voor jou. Om je veiligheid en privacy te garanderen, voorziet ELITEDATING in:

betrouwbare dating site elitedating Handmatige controle van profielen. Hierdoor worden fakeprofielen en inactieve leden er uitgefilterd, zodat alleen de leden overblijven die serieus op zoek naar een partner.
elitedating betrouwbaar daten Uitsluitend veilige betaalmethodes
Klantenservice bereikbaar via verschillende kanalen. De ELITEDATING klantenservice is zes dagen per week beschikbaar (alle dagen van de week, behalve zondag), zodat je te allen tijde bij ons terecht kunt met vragen, klachten of opmerkingen.
betrouwbaar en veilig daten elitedating Persoonlijke gegevens worden via de SSL-procedure gecodeerd. Dit zijn encryptie-protocollen die communicatie op het internet beveiligen. Hierdoor zijn je persoonlijke data en gegevens 24 uur per dag beveiligd.

Hoe kun je de betrouwbaarheid van een datingsites nog beter beoordelen?

Hoogstaande technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat mensen op steeds meer manieren transacties kunnen doen via het internet. Toch verkiezen consumenten veiligheid en betrouwbaarheid boven het betaalgemak. Dat werd geconcludeerd uit een onderzoek van shopping2020.1 Om betrouwbare datingsites beter te beoordelen is er een keurmerk ontwikkeld:

Kies ook voor kwaliteit en veiligheid

ELITEDATING is een online datingsite voor singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Wij hebben als doelstelling om ons sterk in te zetten voor onze leden en op een betrouwbare wijze de juiste partner te vinden. Onze matching-methode is gebaseerd op een diepgaande en wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Wij controleren profielen handmatig, zijn via verschillende kanalen te bereiken en maken uitsluitend gebruik van veilige betaalmethodes.

Ben je op zoek naar betrouwbaarheid en kwaliteit? Dan is ELITEDATING de datingsite voor jou.

Bronnen:

1. https://www.shopping2020.nl/eindresultaten

Over de auteur: Samuel Borst

Samuel Borst is redacteur bij ELITEDATING.

Bekijk meer artikelen geschreven door de Samuel Borst