04.04.2014, Door Samuel Borst
11694

Op zoek naar een betrouwbare datingsite? Onze tips!

betrouwbare datingsite elitedating
Uit onderzoek voor gebruikers van online diensten is betrouwbaarheid buitengewoon belangrijk gebleken. Consumenten die gebruik maken van online diensten lijken soms een stukje van de controle uit handen te geven ten opzichte van offline dienstverlening. Om gebruikers een vertrouwelijke omgeving te kunnen verschaffen, zijn er verschillende erkende keurmerken in het leven geroepen. Voorbeelden hiervan zijn de Thuiswinkel Waarborg of het Keurmerk Veilig Daten. Hierbij nog een aantal tips waar je op kunt letten voor veilig gebruik van online diensten.

Wat maakt ELITEDATING een betrouwbare datingsite?

Fysieke winkels profiteren van het feit dat mensen er naar binnen kunnen stappen en producten op tastbaar niveau kunnen uitproberen. Dit geldt niet voor online partijen, zoals datingsites.

Wanneer je op zoek bent naar een datingsite die veiligheid en bescherming van persoonlijke informatie hoog in het vaandel heeft staan, is ELITEDATING de juiste datingsite voor jou. Om je veiligheid en privacy te garanderen, voorziet ELITEDATING in:

betrouwbare dating site elitedating    Handmatige controle van profielen. Hierdoor worden fakeprofielen en inactieve leden er uitgefilterd, zodat alleen de leden overblijven die serieus op zoek naar een partner.
elitedating betrouwbaar daten    Uitsluitend veilige betaalmethodes
    Klantenservice bereikbaar via verschillende kanalen. De ELITEDATING klantenservice is zes dagen per week beschikbaar (alle dagen van de week, behalve zondag), zodat je te allen tijde bij ons terecht kunt met vragen, klachten of opmerkingen.
betrouwbaar en veilig daten elitedating    Persoonlijke gegevens worden via de SSL-procedure gecodeerd. Dit zijn encryptie-protocollen die communicatie op het internet beveiligen. Hierdoor zijn je persoonlijke data en gegevens 24 uur per dag beveiligd.

Hoe kun je de betrouwbaarheid van een datingsites nog beter beoordelen?

Hoogstaande technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat mensen op steeds meer manieren transacties kunnen doen via het internet. Toch verkiezen consumenten veiligheid en betrouwbaarheid boven het betaalgemak. Dat werd geconcludeerd uit een onderzoek van shopping2020.1 Om betrouwbare datingsites beter te beoordelen is er een keurmerk ontwikkeld:

Keurmerk Veilig Daten en Certificaat Thuiswinkel Waarborg.

De aansluiting van ELITEDATING bij het Keurmerk Veilig Daten en het Certificaat Thuiswinkel Waarborg garanderen transparantie, veiligheid en klantvriendelijkheid van en voor onze leden.

In december 2013 heeft de consumentenbond in samenwerking met de negen grootste datingsites in Nederland tweezijdige Algemene Voorwaarden opgesteld. Daarmee is een Keurmerk Veilig Daten gelanceerd.

Het keurmerk is gekoppeld aan het Thuiswinkel Waarborg, dat zal jaarlijks alle deelnemers controleert op de naleving van de aangepaste Algemene Voorwaarden.

"Wij willen met het Keurmerk Veilig Daten duidelijkheid scheppen over waar we voor staan en wat je als consument van ons kunt verwachten. We kunnen ons hiermee duidelijker onderscheiden van onbetrouwbare datingsites en zo beter de strijd aangaan met oplichters." Aldus Anouk de Wijse, verantwoordelijke voor ELITEDATING.nl.

Kies ook voor kwaliteit en veiligheid

ELITEDATING is een online datingsite voor singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Wij hebben als doelstelling om ons sterk in te zetten voor onze leden en op een betrouwbare wijze de juiste partner te vinden. Onze matching-methode is gebaseerd op een diepgaande en wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Wij controleren profielen handmatig, zijn via verschillende kanalen te bereiken en maken uitsluitend gebruik van veilige betaalmethodes.

Ben je op zoek naar betrouwbaarheid en kwaliteit? Dan is ELITEDATING de datingsite voor jou.

 

 

Comments