Inge & Ton

Eerste contact in december 2013

Dankzij ELITEDATING hebben Ton en ik elkaar ontmoet en daar ben ik erg blij mee! Persoonlijk wilde ik een half jaar geleden even een pauze inlassen omdat ik wel gezellige dates had maar er verder niets uit ontstond. Toch nieuwsgierig bekeek ik nog een paar profielen. En daar stond Ton tussen.

Toen ik zag dat hij uit Gaanderen komt wilde ik toch nog even een berichtje sturen. Het profiel van Ton sprak me aan maar ook zeker zijn foto! Al mailend kwamen we al gauw tot een afspraak. Eigenlijk het daarop volgende weekend al. We hadden dan, allebei de kinderen niet en dus meer tijd om elkaar beter te leren kennen.

We spraken af bij De Bank die avond maar die bleek drukbezet. We weken uit naar Fred en Douwe waar we kletsten totdat we doorkregen dat we de laatsten waren….. Zelf voelde ik die avond al een klik en fysiek voelde ik me aangetrokken tot Ton toen ik hem voor het eerst aan zag komen lopen die avond.

Het voelt goed hoe het nu tussen ons gaat en wat mij betreft blijft het zo!

We spraken af dat we elkaar die avond erna weer zouden zien en we spraken af bij Paddy’s. En eigenlijk zijn we vanaf dat moment met elkaar blijven afspreken. Op een gegeven moment wilde ik graag weten van Ton of we nog in de afspraakfase zaten of dat we al konden spreken van een relatie. Dit bleek voor Ton al zo te zijn. Yes! Een fijne bevestiging voor mij.

Ton was de periode hiervoor de voorzichtige van ons twee geweest en dat was oké. Het voelde goed! Als je kinderen hebt, moet je voorzichtig zijn en dan doet tijd de rest. We hebben inmiddels elkaars kinderen al iets beter leren kennen en bezoeken steeds meer wederzijdse familie. Het voelt goed hoe het nu tussen ons gaat en wat mij betreft blijft het zo!