Bianca & Sicco

Ik heb mijn mannetje gevonden bij ELITEDATING. Ik vond het na 15 jaar vrijgezel te zijn geweest niet leuk meer om alles met mijn zus en haar dochters te moeten doen. Ik wilde eens met een man op stap.

Ik vertelde dat tegen me zus tijdens ons jaarlijks zomeruitje. Zij vroeg me waarom ik niet op een datingsite ging kijken. “Nee joh, dat is niets voor mij”, was mijn reactie. Thuis gekomen open ik mijn e-mail en zie een advertentie voorbij komen van ELITEDATING. Ik had niets te verliezen en door het gesprek met mijn zus eerder die dag, was ik lichtelijk nieuwsgierig.

Een kijkje nemen kon nooit kwaad. Dat heb ik geweten…

Dames konden zich gratis aanmelden, dat deed ik ook. De dag erna kreeg ik al diverse berichten van geregistreerde mannen. Ik begon het steeds leuker te vinden en kreeg meer interesse.

Na een week of drie zag ik een foto die mijn aandacht trok. Na enkele dagen lezen en steeds meer overeenkomsten te ontdekken in zijn profiel, heb ik de stoute schoenen aan getrokken en hem geschreven. Ik kreeg meteen een glimlach maar vervolgens gebeurde er weinig. Het was vakantietijd en hij was voorzichtig omdat hij een kindje van vijf jaar heeft. Een maand later reageerde hij op mijn profiel en e-mails. Na een maand schrijven heb ik hem voor het eerst gebeld, het was een gesprek van bijna drie uur. We hebben de maand daarna een eet afspraak gemaakt en die is supergezellig verlopen. We raakten niet uitgepraat en waren erg geïnteresseerd in elkaar. De week erna is hij op mijn verjaardag geweest en ik het weekend erna op zijn verjaardag. Ja, we zijn op drie dagen na net zo oud.

We zijn ontzettend blij dat we elkaar gevonden hebben en we genieten van elke dag die we samen doorbrengen!

Inmiddels zijn we twee jaar samen en we hebben het nog steeds super gezellig samen. We hebben een zielverwant gevonden in elkaar; we hebben veel dezelfde interesses, ideeën, denk- en doenvermogen. We zijn uit hetzelfde bouwjaar en we hebben hetzelfde sterrenbeeld.

We hebben plannen om te gaan samenwonen en we denken aan een koopwoning. Soms maken we een grapje en dan zegt één van ons “ik ruil je zo weer in bij ELITEDATING”, waarop de ander de bal terugkaatst met “ helaas is de garantie verlopen”, waarmee we beiden tot de conclusie komen dat we beter gezellig zo door kunnen gaan omdat we stiekem best gelukkig zijn! Het zijn grappige momenten.

We hebben het indirect aan mijn zus te danken dat we samen zijn aangezien zij mijn interesse had gewekt. Vandaar dat ik haar heb verteld dat zij mag meebetalen aan ons huwelijk of ons koophuis. De keuze laten we bij haar liggen, eerlijk is eerlijk haha.

We zijn ontzettend blij dat we elkaar gevonden hebben en we genieten van elke dag die we samen doorbrengen!

ELITEDATING, bedankt!

Groetjes Bianca en Sicco