Esther & Jeroen

Eerste ontmoeting op 1 november 2010

Nadat ik zelf ongeveer twee jaar lang vrijgezel was, wat mij overigens prima beviel, heb ik mezelf toch aangemeld op de site van elitedating. Ik had echt een heel leuk en sociaal leventje maar er miste toch iets….een leuke man om mijn leven mee te delen.

Op een avond zag ik op tv een spotje van elitedating en zodoende heb ik mij daarbij aangemeld. Ik was alleen thuis dus er was gelukkig niemand die mij kon beinvloeden. Dat was maar goed ook want als ik tegen vrienden en vriendinnen had gezegd dat ik mezelf aan zou melden op een ‘datingsite’ dan zouden ze mij voor gek verklaren. Dat is toch niets voor jou! en….hoezo??? je hebt toch genoeg aandacht..

Maar ik zag dat anders, in eerste instantie was ik wat sceptisch maar uit nieuwsgierigheid heb ik die avond toch doorgezet en mijn profiel en foto geplaatst. Ik kreeg de dag erop al iets van tien berichten, er zaten echt absoluut leuke mannen bij! Ik werd steeds enthousiaster! De leukste heb ik mijn emailadres gegeven zodat we op MSN wat konden kletsen. Je merkt dan al gauw genoeg of er een ‘klik’ is…. Jeroen sprong er voor mij echt uit! We hebben ‘s avonds zes (!!!) uur lang via MSN zitten kletsen. We spraken af om de volgende dag weer op MSN te kletsen samen omdat het zo gezellig was.

Zo gezegd, zo gedaan. Na een aantal avondjes MSNen werd het tijd om telefoonnummers uit te wisselen. Ik was best wel nerveus dus ik durfde eigenlijk niet te bellen. Nadat ik mezelf een glas rose in had geschonken en dus wat moed in had gedronken 😉 heb ik hem gebeld. Hij klonk leuk!!!!! We hebben uiteindelijk wat gepraat en daarna stuurde hij mij een smsje met de tekst dat hij het erg leuk vond dat ik hem had gebeld. Na het bellen volgden tal van smsjes over en weer. Ongeveer een week na onze eerste MSN gesprek hebben we afgesproken. Ik mocht kiezen waar we heen gingen. Dat vond ik wel fijn want zo kon ik mijn vrienden en familie op de hoogte stellen van waar ik was. Ik had jeroen natuurlijk nog nooit in levende lijven gezien.

Mijn harte maakte een sprongetje. Dit was echt precies het type waarop ik hoopte en misschien nog wel leuker dan dat!

Een vriend van mij bracht me naar de kroeg waar we hadden afgesproken, ik heb die vriend gevraagd om het hoekje te wachten totdat hij een sms van mij kreeg met dat alles in orde was. (je weet natuurlijk niet wie je aantreft). Ik liep de kroeg in en daar in het hoekje stond een jongen, grote bruine krullen, onverzorgd. Ik schrok me dood! Hij was heel anders dan op de foto’s!!!!! Maar hij keek niet naar mij….dus misschien vergiste ik mezelf en was hij jeroen helemaal niet. Ik naar buiten, jeroen gebeld, die vertelde dat hij een parkeerplek aan het zoeken was voor zijn auto. Pfff….dat was een opluchting hihi! En daar kwam hij binnen stappen…..een knappert!!! Mijn harte maakte een sprongetje. Dit was echt precies het type waarop ik hoopte. En misschien nog wel leuker dan dat! Ik stuurde die vriend van mij een sms dat alles oke was en dat hij richting huis kon gaan.

Ik weet nog precies dat we afspraken om acht uur en dat we om half vier ‘s nachts pas de kroeg uit gingen. We hadden zo’n enorme klik! De volgende avond zijn we wezen eten in een leuk gezellig restaurantje in de buurt. Elke minuut vond ik hem leuker worden (en hij mij!).

Om heel eerlijk te zijn is hij na die avond nooit meer weg gegaan…..We wonen nu dus een klein jaartje samen. Het gaat super! Ook is hij helemaal gek met mijn hondje. Daar ben ik erg blij mee. Onze families zijn ook echt heel blij voor ons. Alles loopt gewoon perfect. Vorig weekend zijn we lekker een paar dagen naar Valkenburg gegaan. Afgelopen zomer zijn we met de auto naar Frankrijk en Spanje gereden. We hebben echt een heerlijk leven samen en om eerlijk te zijn denk ik nog wel eens aan ELITEDATING…. Jeroen denkt daar liever niet aan, en dat heeft een hele aparte reden. Hij vind het een beetje eng dat het zo gelopen is zegt hij. Hij had dit nooit verwacht. Schattig he!!!!

Onze toekomst zien wij beide heel rooskleurig in….Ik hoop echt ooit een leuk gezinnetje met hem te kunnen stichten en samen oud en gelukkig te worden! Nou ja…gelukkig zijn we al heel erg! ELITEDATING…..ik ben jullie stiekem elke dag heeeeeeeeeeel erg dankbaar!

Veel liefs, Esther & Jeroen