Mario & Hannie

Eerste contact op 10 maart 2013

Op 10 maart 2013 kreeg ik mijn eerste mail van Hannie. Ik was blij dat ik gevraagd was door een mooie vrouw. Prettig om een keer niet zelf initiatief te hoeven nemen. De mailtjes die we naar elkaar toestuurde werden steeds leuker. Zelf ben ik meer een prater dan een schrijver. Dus na 5 mailtjes de stoute schoene aangetrokken en haar gevraagd om samen een koppie koffie te doen om een uur of 5 na het werk. En als het dan gezellig wordt, zit er misschien wel een etentje in.

We hadden afgesproken achter het station van Weesp en ze zou staan tussen de kaartjesautomaten. Toen ik het station uitliep, kon ik haar niet mislopen; een prachtige vrouw met een (sexy) bontjasje. Ik was gelijk verkocht. Het weer zat mee want we konden (half april) buiten op een terrasje zitten. Dat het meer dan een kopje koffie zou worden had ik gelijk al door, wat een lieve vrouw!

Toen het weer toch wat minder werd, gingen we in de eerste de beste kroeg (toeters en bellen) zitten. Daar was een heleboel harde muziek en geschreeuw. Dit was een mooie eerste test want ik houdt op zijn tijd wel van een hoop herrie. Het mooie was dat ik door die herrie wel steeds dichter bij haar moest kruipen om haar te verstaan. Het werd dus steeds gezelliger en we besloten om ergens te gaan dineren. Ik moest wel even mijn zoon opbellen dat ik niet kwam eten die avond omdat de borrel met een stel collega’s (!) was uitgelopen. In de Heeren van Weesp hebben we daarna lekker gegeten. Het gesprek viel geen moment stil dus dat was een goed teken.

Ik vond het alleen vervelend dat ik al een vakantie (groepsreis naar Nepal) had geboekt voor drie weken. Voordat ik op vakantie ging wilde ik haar nog ontmoeten. Maar mijn zonen mochten niet weten dat ik een vriendin had. Dus ik zei maar weer dat ik ging wandelen met mensen met wie ik op groepsreis zou gaan. We spraken af bij Natuurmonumenten in s’Graveland. Daar stond ze dan met stoere bergschoenen aan, precies wat ik zocht. Ze had ook een soort picknick geregeld tijdens het wandelen, ik was meteen verkocht. Helaas moest ik daarna zonder mijn nieuwe liefie op vakantie.

Het gesprek viel geen moment stil dus dat was een goed teken.

Na de vakantie had ik haar bij mij thuis te eten gevraagd. Ze moest die dag werken en wist niet precies hoe laat ze zou komen. Maar mijn ex zou ook komen die dag om de hondjes te brengen om op te passen. Ik wilde nog niet dat ze elkaar zouden ontmoeten. Gelukkig belde mijn ex naar mijn zoon die ook thuis was of we thuis waren. We zijn toen voor 1,5 uur het huis uitgevlucht totdat ze weer weg was. Het was een super leuke wandeling door romantische parken in Almere(!).
Toen we terug kwamen bood ik haar een Belgisch biertje aan. Ze had ook al wat wijntjes op bij het eten en antwoorde dat ze alleen een biertje wilde als er een slaapplaats was. Nou een mooier voorstel kon ze niet doen. Bij ieder Belgisch biertje denken we hier weer aan terug.

Sindsdien is het snel gegaan. We zijn samen naar Oerol geweest en gaan binnenkort naar Parijs. Dankzij ELITEDATING!!