Annie & Hans

Eerste ontmoeting in oktober 2010

Na diverse mislukte pogingen had ik de moed al opgegeven. Ik had mijn al vriendinnen gezegd dat ik wilde stoppen; ik had geen zin om “me weer op te poetsen” en weer naar een café te gaan om iemand te ontmoeten. Zag ik daar ineens een profiel van een man uit de buurt. Een uitgebreid profiel met duidelijk persoonlijke voorkeuren, snel reageren dus!!

Hij was nog geen betalend lid, wel had hij al een profiel aangemaakt. Toen hij Premiumlid werd (op zondag middag) heb ik direct gereageerd en na de reactie, dat hij tijd nodig had om even uit te zoeken hoe het werkte, weer direct gereageerd. Het klikte op een of andere wijze. We spraken op maandag af elkaar op vrijdagavond te ontmoeten; ja, tegen de regels in bij mij thuis…

We wisselden privé mail uit en konden zo snel mailen. Hij wilde eigenlijk niet wachten tot vrijdagavond om mij te ontmoeten. Toen bleek dat hij al een paar jaar elke dinsdag bij mij door de straat kwam, op weg naar een stagebezoek. We kenden elkaar niet.. Zo kreeg ik dinsdag middag, toen ik thuis kwam uit mijn werk een kaartje in mijn bus; bloemetjes met de tekst “ik moest aan je denken”. Plotseling ging rond vier uur de bel. Daar stond hij, op de terugweg van het stagebezoek wilde hij mij nu persoonlijk even groeten. Daar stond ik dan, met mijn nog verwilderde haren van het fietsen, met mijn nieuwe contact aan de deur. Alleen even kennisgemaakt want na 5 minuten moest hij weer verder.

We hebben beiden het gevoel, dat we elkaar geen 9 weken, maar al 9 jaar kennen!

Vrijdagavond hadden we om acht uur afgesproken en hij bleef bij mij tot half twee. Veel, heel veel gepraat: we hadden allebei een behoorlijke rugzak.

In vogelvlucht: zondag samen met de trein naar Amsterdam; tijd om samen te praten en rond te wandelen met bezoek aan BODY WORLDS en een hapje en een drankje. Nu, 9 weken later, hebben we de wederzijdse familie/kennissenkring al bezocht, zijn we al twee weekenden samen naar zijn caravan in Sauerland geweest en hebben we beiden het gevoel, dat we elkaar geen 9 weken, maar al 9 jaar kennen!

Hartelijk dank voor de gelegenheid, die ELITEDATING ons geboden heeft.