Ik ben een:
Geef hier uw geslacht aan.
Voer een geldig e-mailadres in.
Voer een geldig wachtwoord in.
« Ga terug naar de vorige stap
85%
HOOGOPGELEID

Onze leden hebben een bovengemiddeld opleidingsniveau.

155,000+
WEKELIJKSE NIEUWE LEDEN

Gemiddelde aantal aanmeldingen in Europa in 2018.

VEILIG & ZEKER

De dagelijkse, strenge controles van profielen zorgen voor een veilig datinggevoel met echte mensen.

Jouw ware liefde ontmoeten is het mooiste wat er bestaat!

de ware liefde vinden bij ELITEDATING

Vrouwen dromen van hun prins op het witte paard en ook mannen hebben zo hun beeld van de perfecte vrouw. Maar bestaat er überhaupt een perfecte partner of een ware liefde? De een gelooft dat er één juiste persoon bestaat die we vroeg of laat vanzelf- door het toeval of het lot- tegenkomen, terwijl de ander ervan overtuigd is dat er meerdere potjes op één deksel passen. De vraag is, blijf je passief wachten tot je een speciaal persoon tegenkomt of help je het lot een handje en ga je actief op zoek naar jouw ware liefde?

Neem jij het lot in eigen handen door actief op zoek te gaan naar de partner die bij jou past? Schrijf je dan vrijblijvend in bij ELITEDATING en begin direct met daten!

Ware liefde – een breed begrip

Een levenspartner, een soulmate, een maatje, ‘de ware’. De betekenis van ware liefde verschilt per mens, per cultuur en per samenleving en kan veranderen met de tijd. De betekenis van ware liefde is niet eenvoudig uit te leggen, het is iets dat je moet ervaren. Ware liefde kan bestaan uit liefde, vriendschap, lust, passie of devotie. Vele schrijvers, zangers en artiesten proberen het onderwerp te beschrijven in boeken, liederen of kunstwerken, ieder met een eigen betekenis. Vele mensen zijn er naar op zoek, maar sommige weten pas dat ze het gevonden hebben als ze het alweer kwijt zijn. Andere vinden de ware liefde nooit of verliezen hem of haar vroeger in het leven dan gewenst.

> Lees hier het bijzondere liefdesverhaal van Hans en Annalies

De ware liefde zoeken in een partner

De vrouw droomt van een man die perfect bij haar past en waarmee zij de rest van haar leven een vaste relatie kan hebben. Die droomman is een perfecte mix van mannelijkheid, geborgenheid en oprechtheid en daarnaast iemand die haar beschermt, gevoelig is en goed luistert. Mannen zijn wellicht net zo dromerig en hopen ook ooit hun ware liefde tegen het lijf te lopen en samen met hun droomvrouw een perfecte relatie te hebben.

“Die droomman is een perfecte mix van mannelijkheid, geborgenheid en oprechtheid”

Veel mensen hebben vanaf jongs af aan een ideaal beeld in hun hoofd over het perfecte huwelijk, met de ideale partner die aan al hun wensen voldoet. Naarmate men ouder wordt, beseft men vaak dat de eisen bijgesteld moeten worden en dat er niet één voorbestemd persoon is die precies bij al jouw wensen aansluit. Je leert dat verschillende personen bij je passen, die jou op verschillende punten aanvullen of verrijken. Maar, niemand is perfect en je leert leven met eigenschappen of gewoontes van een partner die je van te voren misschien niet had uitgekozen.

jouw levenspartner ontmoeten met elitedating.nl

Platonische liefde tussen man en vrouw: kan dat?

Platonische liefde is een liefdesrelatie waaraan geen seksueel handelen of begeerte te pas komt: een innige vriendschap, een liefde zonder lichamelijke wensen.1 Maar is mogelijk? Een intieme vriendschap tussen man en vrouw, zonder dat er fysieke aantrekkingskracht bij komt kijken?

Een platonische relatie is zeker mogelijk, maar het komt regelmatig voor dat een van de twee betrokkenen de stille hoop heeft dat de vriendschap zich in een romantische relatie ontwikkeld

Een vriendschap wordt over het algemeen gekenmerkt door vertrouwen, openheid en sympathie ten opzichte van elkaar. Wanneer deze kwaliteiten bij een vriendschap tussen een man en een vrouw aanwezig zijn, komt er vaak een moment waarop tenminste één van beide zich afvraagt of het niet mogelijk is een relatie te beginnen. ELITEDATINGs relatiepsychologe Wiebke Neberich zegt daarover: “Wanneer beide een zekere seksuele aantrekkingskracht voelen, dan komt het op een bepaald punt tot een voorzichtig begin van een relatie. In de meeste gevallen is de wil van de vrouw doorslaggevend of er meer gebeurd dan alleen maar emotionele aantrekkingskracht.”

De ware liefde vinden bij ELITEDATING

Mensen zijn sociale wezens en velen vans ons willen op den duur graag een partner of metgezel aan hun zijde om hun liefde en leed mee te delen. Dit is ook te herkennen aan het grote aantal leden dat (gratis) dating websites de laatste jaren hebben mogen verwelkomen. Door middel van internetdaten proberen vele alleenstaande mensen hun grote liefde te vinden. En met succes! Een op de drie gebruikers van ELITEDATING gaat succesvol op zoek naar een partner op onze relatiesite. Door middel van een uitgebreide persoonlijkheidstest worden mensen met elkaar gematcht die goed bij elkaar passen.

Wil je jouw ware liefde vinden? Schrijf je dan in bij ELITEDATING en ontmoet leuke singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Bronnen:

1. http://nl.wikipedia.org/wiki/Platonische_liefde

Over de auteur: EliteDating Redactie

Dit artikel is voor u geschreven door de redactie van EliteDating.

Bekijk meer artikelen geschreven door de EliteDating Redactie