Ik ben een:
Geef hier uw geslacht aan.
Voer een geldig e-mailadres in.
Voer een geldig wachtwoord in.
« Ga terug naar de vorige stap
85%
HOOGOPGELEID

Onze leden hebben een bovengemiddeld opleidingsniveau.

155,000+
WEKELIJKSE NIEUWE LEDEN

Gemiddelde aantal aanmeldingen in Europa in 2018.

VEILIG & ZEKER

De dagelijkse, strenge controles van profielen zorgen voor een veilig datinggevoel met echte mensen.

Dating Amsterdam – Ontmoet singles in deze wereldstad!

date in Amsterdam elitedating

Amsterdam. De stad die jaarlijks honderdduizend toeristen trekt vanuit de hele wereld. De plek waar tolerantie de norm is en waar de schuine gevels, de grachten en het ‘Red Light District’ het straatbeeld bepalen. De thuishaven van Andre Hazes, de geboorteplaats van Karel Appel en het thuishonk van Ajax. De hoofdstad waar het aantal fietsen de hoeveelheid inwoners overstijgt en de cultuurstad waar de meeste verschillende nationaliteiten ter wereld wonen. De stad aan de Amstel, waar het bier rijkelijk vloeit en de bitterballen in recordtijd van de dienbladen verdwijnen.

Maar bovenal is Amsterdam de stad waar romantiek en intimiteit in de lucht staat geschreven. In deze wonderschone stad hoeft geen vrijgezel zich eenzaam te voelen. Dating Amsterdam biedt oneindig veel mogelijkheden om singles te ontmoeten en op zoek te gaan naar een partner. Ontdek de veelzijdigheid van Amsterdam en beleef een dag om nooit te vergeten!

Online dating Amsterdam met ELITEDATING

Hoewel er veel vrijgezellen zijn die graag nieuwe mensen willen ontmoeten, kan het soms toch lastig zijn om een geschikte partner te vinden. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je nieuw bent in de stad, en nog niet zoveel mensen kent of misschien durf je niet zo goed iemand mee uit te vragen. Het kan ook zijn dat je weinig tijd hebt om op zoek te gaan naar een leuke date of misschien dat de mensen in je omgeving al een vaste relatie hebben en niet meer zoveel uitgaan. Wellicht is het een idee om je in te schrijven bij een online datingservice. Dit is een leuke en makkelijke manier om mensen te ontmoeten bij jou in de buurt.

Nederlandse datingsites zijn er in allerlei soorten en maten. ELITEDATING onderscheidt zich als een serieuze datingsite voor hoger opgeleiden. Door middel van een uitgebreide persoonlijkheidstest worden duurzame matches gecreëerd. Steeds meer mensen ontmoeten hun partner via internet. Van de 50- tot 65-jarige mensen die tussen 2008 en 2013 met hun partner zijn gaan samenwonen heeft meer dan 37 procent deze via internet leren kennen. Bij veertigers is dit ruim boven de 20%. 2 Dus, waar wacht je nog op? Schrijf je in en ontmoet jouw grote liefde online!

Dating Amsterdam: ontdek de mogelijkheden

Singles Amsterdam opgelet: jullie stad telt ruim 800.000 inwoners en de helft van de huishoudens bestaat uit alleenstaanden.1 Het is dan ook dé plek om de zoektocht naar een geschikte partner te beginnen. In deze sfeervolle stad gebeurt van alles en er is voor zowel jong als oud veel te beleven. Singles in Amsterdam hoeven zich geen seconde te vervelen! Elk stadsdeel heeft zijn eigen karakteristieken, waardoor het bezoeken van elke wijk een unieke belevenis wordt. Onderaan de pagina vind je drie tips om je een onvergetelijke date in Amsterdam te laten beleven.

Over de auteur: Marthe Lem

Marthe Lem is redactrice bij ELITEDATING.

Bekijk meer artikelen geschreven door de Marthe Lem