15.03.2013, Door ELITEDATING redactie
14995

ELITEDATING review? Wij zijn benieuwd naar uw ervaring!

elitedating review
De online datingmarkt lijkt haar pubertijd achter zich te hebben gelaten; het taboe op internetdaten lijkt nagenoeg niet meer te bestaan. Maar vertrouwen in het wereldwijde web blijft een uitdaging. Om het vertrouwen in ons product te versterken, nodigen wij u uit om een ELITEDATING review te schrijven. Met behulp van deze reviews kunnen wij onze service op díe punten verbeteren die voor u belangrijk zijn!

ELITEDATING review? Geef uw mening!

Ons doel is om u te helpen bij het vinden van de ideale partner. Hiervoor hanteren wij een van de meest uitgebreide- en wetenschappelijke matching-methodes die er op datinggebied te vinden is. Aan de hand van onze persoonlijkheidstest proberen wij inzicht te verkrijgen in uw karaktereigenschappen, waardoor wij u kunnen voorzien van partnervoorstellen die perfect bij u aansluiten. Dat deze formule werkt, kan na tienduizenden succeskoppels wel gesteld worden!

Een ELITEDATING review? Dat schept vertrouwen!

Vertrouwen speelt een belangrijke rol bij online dating. De mening en beoordeling van andere gebruikers draagt in hoge mate bij aan de vertrouwensfactor van ons product. Wij hechten dan ook veel waarde aan uw mening en eventuele suggesties. Dus heeft u feedback voor ons?

1) Onze redactie staat dagelijks voor u klaar om uw vragen en/of comments te beantwoorden. Onder elk artikel op onze Raadgeverpagina kunt u uw vraag of ideeën achterlaten.

2) Wanneer u uw persoonlijke review en/of ervaring aan ons kwijt wilt, kunt u een e-mail sturen naar feedback@elitedating.nl. Ook staan wij open voor uw comments op Twitter of onze Facebook pagina.

3) Schrijf hier een review via Feedback Company eKomi.

Help ons nu om onze service te verbeteren, en schrijf uw persoonlijke ELITEDATING review!

Comments

Tot mijn spijt is voor mij de feedback negatief. Ben sinds eind mei aangesloten bij jullie datingsite en heb tot op heden nog geen enkele partnervoorstel gekregen die mij zou kunnen boeien. Ik word ook door bijna niemand gecontacteerd. Vind het spijtig daar ik toch 119 euro heb betaald. Had wel meer verwacht van deze site eerlijk gezegd. Ga deze site ook verder aan niemand meer aanprijzen.

Beste Martine, Hartelijk dank voor uw feedback! Het is erg spijtig om te horen dat u via onze website nog geen succes heeft gehad. Wij bieden een platform voor mensen die allen op zoek zijn naar een serieuze relatie en matchen op basis van persoonlijkheid en persoonlijke voorkeuren. Wellicht helpt het u als u uw zoekcriteria wat strenger instelt? Wij kunnen helaas geen 100% succes garanderen maar bieden onze leden wel een contactgarantie. Bekijk de voorwaarden onder: https://www.elitedating.nl/contactgarantie . Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via: support@elitedating.nl Met vriendelijke groet, uw ELITEDATING-team

Ik weet niet hoe ik contact met anderen moet leggen. Standaard vragen vind ik vervelend - ik wil graag echte contact. Misschien singelsreizen. U schrijft artikelen maar waar zijn de mogelijkheden om te reizen met 50plussers?

Ik ben op een heleboel sites ingeschreven, wat is het IN dat daten, ook steeds meer 50 plussers bijvoorbeeld. Ik denk dat de datingsites nu volwassen worden.

Ik heb net een profiel aangemaakt en heb meteen een aantal contacten van u toegewezen gekregen. Achter de naam staat een cijfer. Is dit de leeftijd van de voorgestelde man?

Beste Hannie, Bedankt voor uw interesse in onze service. Het klopt dat het cijfer, dat achter de naam van uw partnervoorstel wordt weeregeven, de leeftijd is. Veel succes bij het vinden van de ideale partner! Hartelijke groet, uw ELITEDATING team