Dating Tilburg – Een bruisend stadshart

dating tilburg elitedating

Het centrum met de Oude Markt, de Sint Dionysiuskerk en het Raadhuis, het Nederlands Instituut voor Animatiefilms, schouwburgen, concertzalen en zelfs een reptielenhuis, vormen bij voorbaat al een passend decor voor vrijgezellen die op zoek zijn naar een partner.

Dating Tilburg; de singles

Tilburg is een van de vele leuke steden in Noord-Brabant. De stad heeft meer dan tweehonderdduizend inwoners en beschikt over een bruisend stadshart. In de stad bevinden zich diverse hogescholen en een universiteit. Voor studenten is het dan ook een ideale stad om een partner te zoeken, maar ook wanneer je geen student bent is de kans groot dat je een leuke man of vrouw tegen het lijf loopt! In de stad kan de single zich heerlijk vermaken en op één van de veelzijdige locaties in de stad flirten met zijn of haar droomman- of vrouw.

In Tilburg kun je verder een veelvoud aan hippe en moderne hoogbouw vinden. Voor de single die van winkelen houdt is de stad ook de place to be. De Heuvelstraat heeft bijvoorbeeld een groot en divers aanbod aan winkels. Voor de broodnodige rust kun je een gezellig kroegje induiken of je laten verwennen in een van de vele restaurants.

Feesten in Tilburg

Vrijgezellen kunnen hun hart ophalen in de vele kroegen waar het typisch Tilburgse La Trappe getapt wordt. Tijdens de vele festivals die door het hele jaar heen plaatsvinden, kan iedere hongerige vrijgezel zijn lol op. Zo vindt er ieder jaar het homo-evenement ‘de Roze Maandag’ plaats. Het motto: ‘zoek en gij zult vinden’, geldt dus voor een ieder die in deze stad de ware liefde wil ontmoeten. Tevens zijn de evenementen ook erg leuk voor dating in Tilburg!

partner zoeken tilburg elitedating

5 hotspots

1. De Efteling

De Efteling ligt een kwartiertje rijden van Tilburg. Het bekende attractiepark trekt jaarlijks 3 tot 4 miljoen bezoekers. Het ruim zestig jaar oude park was voorheen voornamelijk gericht op kinderen, maar in de loop der jaren is het een plek geworden voor jong en oud. Naast het bekende Sprookjesbos en de Python, tref je er een theater aan, een hotel en een golfpark, kortom; er is voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een maatje, een vriendschap of een flirt, de Efteling is de perfecte locatie voor een ontluikende liefde.

2. Poppodium 013

Het 10 jaar oude poppodium is hét podium voor live concerten, dance- en clubavonden, non-pop programmering en activiteiten gericht op beginnende muzikanten. Wacht niet langer en laat je meevoeren door de muziek, maar vergeet niet om ook om je heen te kijken of er misschien een leuke single aanwezig is. Een originele plaats om de liefde te vinden of voor dating in Tilburg!

3. De Hart van Brabantloop

Dit loopevenement wordt al sinds 1984 georganiseerd en is een estafetteloop over ongeveer 105 kilometer in de Tilburgse omgeving. Na het rennen is er een groot feest waar je alle tijd hebt om met andere leuke singles te dansen. De minder sportieve single kan uiteraard aan kant van de weg alle lopers aanmoedigen en heeft daarmee ook zeker een drankje verdiend!

4. Theaters Tilburg

Theaters Tilburg bestaat onder andere uit de schouwburg, een concertzaal en een filmfoyer. Zowel professionele gezelschappen als amateurs vertonen hier hun kunsten. Voor de culturele single een ideale plek voor een avondje uit. Natuurlijk is het ook niet verkeerd om je afspraakje mee te nemen naar een bijzondere (film)voorstelling.

5. Strandbad de Rauwbraken

In lente- en zomermaanden is strandbad de Rauwbraken, gelegen op een steenworp afstand, een prachtig oord om te ontspannen. Je kunt een mooie wandeling maken, bruinen op het strand of een duik nemen in het verfrissende water. Uiteraard is het ook ideaal om leuke singles te spotten. Op het terras kun je elkaar vervolgens beter leren kennen!

Dating Tilburg – Weet je nog leuke activiteiten in Tilburg te bedenken? Laat het ons weten in een comment onderaan de pagina!

Over de auteur: EliteDating Redactie

Dit artikel is voor u geschreven door de redactie van EliteDating.

Bekijk meer artikelen geschreven door de EliteDating Redactie