Vrouw zoekt vrouw: voor een succesvolle relatie

Een partner vinden voor een lange termijnrelatie is voor niemand eenvoudig. Dat geldt ook voor de zoektocht naar iemand van hetzelfde geslacht. Wanneer jij als lesbische single op zoek bent naar een serieuze liefdesrelatie kun je dat waarschijnlijk beamen. Hoe vind je iemand waarmee je een vooruitstrevende relatie kunt opbouwen?

De situatie in Nederland

In mei 2013 werd in Den Haag stilgestaan bij de internationale homo-emancipatie. Dit was de eerste Europese editie waarbij de internationale ontwikkelingen rondom homo-emancipatie centraal stond. In 76 landen op de wereld is homoseksualiteit namelijk strafbaar. Nederland zet zich vanuit de overheid in om de rechten van lesbische vrouwen en homoseksuele mannen internationaal te verbeteren. En geeft daarmee ook op nationaal niveau een signaal af.

Lees ook: Gay dating in Nederland: vind de langdurige liefde hier
 

Op het gebied van liefde en het vinden van singles voor een relatie zijn in de meeste grote steden in Nederland bars en clubs te vinden waar vrouwen die op zoek zijn naar andere vrouwen elkaar kunnen ontmoeten. Op veel plaatsen worden feesten en andere activiteiten georganiseerd voor mensen die op hetzelfde geslacht vallen. Maar dat betekent niet dat je op deze plekken gemakkelijk iemand met overeenkomende verwachting op relatiegebied en vergelijkbare vooruitzichten kunt vinden 

 

dating voor lesbische vrouwen elitedating

 

Om erachter te komen of iemand daadwerkelijk bij je past en of jij je bij diegene vertrouwd en veilig voelt, gaat vaak een periode van kennismaking vooraf. Vaak zorgt juist die tijd voor de grootse teleurstellingen vanwege verschillende opvattingen op relatiegebied. Onder andere daarom is online dating zo in trek. Zonder dat je een contactadvertentie hoeft te plaatsen met de titel: ‘vrouw zoekt vrouw’ wordt de mogelijkheid geboden om met meerdere vrouwen op anonieme wijze kennis te maken. Vervolgens kun je zelf beslissen wie jij beter zou willen leren kennen.

Vrouw zoekt vrouw: óók daar is onze matching voor geschikt

Waarom internetdaten de slagingskans om een geschikte partner te vinden verhoogt, is vooral te danken aan de matchingmethode waarvan we gebruik maken. Op basis van persoonlijke karaktereigenschappen worden leden middels individuele voorkeuren aan elkaar voorgesteld. Dat vermindert de kans op een teleurstelling in een later stadium en heeft een constructief effect op het vormen van een serieuze relatie.

Succeskoppel aan het woord

Het maakt niet uit wat voor weg je kiest wanneer je een levenspartner zoekt. Het is vooral belangrijk om eerlijk tegen jezelf en anderen te zijn om jouw zoektocht tot een succesvol einde te brengen. Een persoonlijk succesverhaal van Clareijn en Nancy bevestigt dit te meer! “Eén ELITEDATING glimlach, één week uitwisselen van berichten op ELITEDATING, en vervolgens één dinnerdate. Dit was het begin van onze relatie…Lees meer.

 

Wil je leuke vrouwen ontmoeten voor een langdurige, gelukkige relatie? Schrijf je dan in bij ELITEDATING en ontmoet de vrouw die bij jouw persoonlijkheid en jouw levensstijl past!

Lees ook:

 • man zoekt mannelijke partner
  Man zoekt man- hoe vind je de juiste partner?

  Wanneer je als single man verlangt naar een vaste relatie, kan jouw zoektocht naar een man hier beginnen! Een van de voordelen van daten via internet is dat je binnen korte tijd veel verschillende mensen kunt leren kennen. Lees hier meer over man zoekt man en meld je direct aan!

   

 • beste datingsite voor jou elitedating
  Genomineerd als beste datingsite

  Voor de derde keer op rij is ELITEDATING genomineerd als ‘Dé Website van het Jaar’, in de categorie ‘daten’. Lees hier waarom en ontdek of ELITEDATING ook de beste datingsite voor jou is!

 • dating voor alleenstaande ouder elitedating
  Datingsite voor alleenstaande ouders

  Single moeders zijn een sterk vertegenwoordigde groep in de online dating markt. Dit is niet verrassend, aangezien de efficiënte manier om online een partner te vinden goed samen gaat met het drukke en veeleisende dagelijkse leven van een single ouder. Lees hier alles over daten voor alleenstaande ouders!