Ik ben een:
Geef hier uw geslacht aan.
Voer een geldig e-mailadres in.
Voer een geldig wachtwoord in.
« Ga terug naar de vorige stap
man op zoek naar vriend elitedating
85%
HOOGOPGELEID

Onze leden hebben een bovengemiddeld opleidingsniveau.

155,000+
WEKELIJKSE NIEUWE LEDEN

Gemiddelde aantal aanmeldingen in Europa in 2018.

VEILIG & ZEKER

De dagelijkse, strenge controles van profielen zorgen voor een veilig datinggevoel met echte mensen.

Man zoekt man: Hoe vind je de juiste partner?

man zoekt man elitedating

Het lijkt sommige mensen zo eenvoudig af te gaan; het vinden van een partner. Maar in werkelijkheid is de zoektocht naar een vaste partner helemaal niet zo gemakkelijk als het soms lijkt. Wanneer je als man een levenspartner zoekt van hetzelfde geslacht is dat niet anders. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Er zijn verschillende mogelijkheden die je kunnen helpen om hem te vinden, maar welke het beste bij jou past? Wellicht dat wij je een eindje op weg kunnen helpen.

Als man de liefde vinden in Nederland

In internationaal opzicht blijft Nederland koploper als het om homo-emancipatie gaat. In een Europese vergelijking geven Nederlanders het vaakst aan dat homoseksuelen net als ieder ander hun eigen leven moeten kunnen leiden. Ook zouden ze het minst op zien tegen een homoseksuele regeringsleider van alle Europeanen. Ook hebben Nederlanders het minst problemen met een homoseksuele leerkracht voor de klas van hun kinderen of met een homostel naast zich in de straat.1

Lees ook: Gay dating in Nederland: vind de langdurige liefde hier

Ondanks deze positieve houding van Nederlanders betekent dit natuurlijk nog niet dat het makkelijker is om een partner te vinden. Wanneer je bijvoorbeeld niet toe bent om publiekelijk uit de kast te komen of je wilt op ongecompliceerde wijze jouw partner vinden, dan zou internetdating iets voor jou kunnen zijn.

Man zoekt man: voor een vaste relatie

Online dating heeft de mogelijkheden voor een man die een man zoekt aanzienlijk vergroot. De wetenschap dat andere leden van een datingsite ook op zoek zijn naar een relatie met iemand van hetzelfde geslacht, schept een veilig gevoel. Steeds meer single mannen zijn daarom aangemeld bij een relatiesite.

Er bestaan sites die zich enkel op gay-singles richten, maar daarnaast zijn er ook genoeg relatiebureaus te vinden die zich richten op zowel hetero- als homoseksuele singles die een serieuze relatie zoeken. ELITEDATING is er daar een van; leden kunnen bij ons aangeven naar welk geslacht zij op zoek zijn. Na het voltooien van jouw aanmelding en het invullen van onze persoonlijkheidstest ontvang je van ons dagelijks passende partnervoorstellen.

Waar vind je jouw levenspartner?

Wanneer je als single man verlangt naar een vaste relatie, kan jouw zoektocht naar een man hier beginnen! Een van de voordelen van daten via internet is dat je binnen korte tijd veel verschillende mensen kunt leren kennen. Zodra je iemand hebt gevonden die je aanspreekt, kun je elkaar eerst wat beter leren kennen voordat je daadwerkelijk met diegene afspreekt. De zoektocht naar een partner zal uitdagend blijven. Maar online dating kan net de drempel iets verlagen om in contact te komen met leuke mannen.

Benieuwd of onze service bij jou aansluit? Probeer het vrijblijvend uit!

Over de auteur: Samuel Borst

Samuel Borst is redacteur bij ELITEDATING.

Bekijk meer artikelen geschreven door de Samuel Borst