John & Anja

Eerste ontmoeting op 18 maart 2012

Onze eerste contactmoment was al snel na het lid worden (John vanaf januari 2012, ik vanaf februari 2012). John stuurde mij een glimlach en een reactie dat hij bepaalde uitspraken leuk vond van me en zo zijn we aan het mailen geslagen. De eerstee indruk van het profiel was gewoon, maar ja; je moet het wel een kans geven en niet te kieskeurig zijn!

We hebben ongeveer een maand via ELITEDATING gemaild en zijn toen overgegaan op smsen, niet heel lang want al snel vroeg John of we elkaar konden ontmoeten want ja, je wil van alles weten van elkaar en hij vond dat we moesten kijken of we buiten het mail en smscontact OOK een klik hadden, anders was het zonde van de tijd. Het 1e telefoongesprek was eigenlijk pas na de ontmoeting. Het eerste afspraakje was op zaterdag 18 maart, een week voor mijn verjaardag, het klikte ontzettend goed, we vonden elkaar live ook heel erg leuk! We hadden om 2 uur afgesproken, zijn tot 5 uur koffie blijven drinken (en praatten aan één stuk door alsof we elkaar al jaren kenden!), we wilden allebei geen afscheid nemen en daarom, omdat het zo goed voelde, heb ik hem mee naar m’n huis genomen en hebben we daar tot 12 uur zitten kletsen, toen zei ik “ik ga je nu wegsturen”, hij moest me nog wel smsen als hij thuis was en dat heeft hij gedaan en toen hebben we nog tot een uur of 3 zitten smsen!

We hadden beiden niet gedacht zo snel iemand te vinden waarmee het zo klikt!

‘s Morgens begonnen we meteen weer en nodigde hij me uit voor een kop thee in zijn nieuwe flat waar hij pas woonde! Hij speelt gitaar en heeft voor me gespeeld en gezongen die dag, kippenvel stond metershoog; hoe cool dat iemand dat voor je doet! Het was en is nog steeds, of we elkaar al jaren kennen, we zitten nooit zonder gesprekstof en zijn erg blij als we elkaar weer zien! Ik moet mezelf af en toe knijpen of het allemaal geen droom is want….. ik was al ruim 16 jaar alleen en kan af en toe dus niet geloven dat ik zo’n leuk/lief persoon ontmoet heb!!

Ik ben echt gevallen voor zijn mooie ogen EN voor zijn openhartig/gezelligheid! En ik vind hem zooooooooooooooo lief! We houden erg van muziek allebei, zijn allebei gek en trots op onze kinderen Ieder moment samen is heel speciaal, we hopen allebei dat het zo leuk en fijn blijft maar genieten nu maar van ieder moment. Toekomstplannen hebben we niet echt, als je beiden rond de 50 bent, ben je gewoon blij en gelukkig met ieder fijn moment dat je met elkaar hebt en we zien wel: voorlopig is het super, we hadden beiden niet gedacht zo snel iemand te vinden waarmee het zo klikt! Alhoewel ik heel sceptisch tegenover internetdaten stond heb ik geen seconde spijt want het ging anders echt niet gebeuren!

Dus ELITEDATING, namens ons beiden heel erg bedankt en we hopen dat er meer mensen gelukkig worden dankzij jullie maar gezien de succesverhalen gaat dat zeker lukken!!!!

Nogmaals hartelijk dank!!!!!!!!!!!!
John en Anja