Femke & Dennis

Eerste contact in januari 2012

In hartje Utrecht hebben we afgesproken, op misschien wel het drukste punt van de hele stad. Hoe kon ik dat nou afspreken! Zal ik hem wel herkennen? Mijn hart bonkt in mijn keel, terwijl ik alle mensen bekijk die met de roltrap naar beneden komen. En dan staat hij daar. Wat een mooie glimlach, en wat een leuke twinkelende ogen! Ik ben op slag verliefd.

Na een turbulente periode in mijn leven was ik toe aan een nieuwe fase in mijn leven, en een nieuwe relatie om mijn leven mee te delen. Ik zag het niet zitten om op zoek te gaan in het uitgaansleven, dat is niet het type man waar ik op zat te wachten. Een datingsite was voor mij daarom een uitkomst. In januari 2012 heb ik me ingeschreven bij elitedating. De keuze voor ELITEDATING was voor mij een bewuste keuze. Ik vind het erg prettig dat je uitgebreid aan kunt geven waar je naar op zoek bent, op alle verschillende gebieden, van niveau tot kinderwens, rook- en drinkgedrag en etniciteit. De meeste partnervoorstellen kwamen dan ook goed overeen met mijn profiel. Eén partnervoorstel stak daar toch ver bovenuit: het profiel van Dennis.

Er stond pas een week of drie ingeschreven bij ELITEDATING toen het profiel van Dennis langskwam. Een leuk uitgebreid profiel, met leuke foto’s en veel overeenkomsten. Dennis dacht er duidelijk hetzelfde over, want nog dezelfde dag kreeg ik van hem een berichtje. Na het uitwisselen van vragen volgden vele lange mails. Iedere mail gaf meer bevestiging dat dit wel eens de ware voor mij zou kunnen zijn.

Ik ben ELITEDATING nog iedere dag dankbaar voor onze match

Ons eerste afspraakje was in hartje Utrecht. Na een historische tour door de stad hebben we een hapje gegeten in Oudaen, en de avond afgesloten met een romantische wandeling langs de grachten. We waren er al vrij snel uit dat we een goede match zijn voor elkaar én dat de vonk was overgesprongen! Vele dates volgden, en inmiddels wonen we samen en zijn we op zoek naar een huis voor ons drietjes.

Erg fijn is dat we vóór onze eerste date al vele belangrijke (breek)punten besproken hadden; onze kinderwens, wat vinden we belangrijk in het leven, hoe staan we tegenover reizen, werk, carrière, huisdieren en zo nog vele punten meer. Een vriendin van me heeft nu na een relatie van 7 jaar gesprekken over hoe ze tegenover kinderen staan, en dit blijkt niet helemaal gelijk te zijn. Lastige keuzes, wel graag kinderen willen, maar de man van je dromen staat hier anders tegenover… Dit soort obstakels hebben wij gelukkig niet! Wat een rust; we weten hoe we in het leven staan en wat we met het leven willen, en kunnen rustig bouwen aan een serieuze relatie.

Ik had nooit verwacht zo positief te zijn over internetdating. Maar heel eerlijk: ik ben ELITEDATING nog iedere dag dankbaar voor onze match! Ik heb nu de liefde van mijn leven gevonden en zie de toekomst heel rooskleurig tegemoet. Ik kijk uit naar alle mooie momenten die we nog mee mogen maken. ELITEDATING, bedankt! We houden jullie op de hoogte!

Groetjes Femke en Dennis