Hoe voeg ik eenvoudig een foto toe aan mijn profiel?

foto upload elitedating

Het toevoegen van een foto aan uw profiel hoeft geen hindernis te zijn. Met onderstaande stappen laten wij u zien hoe gemakkelijk het is.

Stap 1. Het kopiëren van een foto van uw toestel naar de computer

U kunt op twee manieren een foto van uw digitale camera naar uw computer kopiëren:

1) USB-kabel: u verbindt uw digitale camera met een USB-kabel aan uw computer. Zodra de verbinding gelegd is herkent de computer automatisch uw camera. Nu kunt u eenvoudig de foto’s van uw camera naar uw computer kopiëren.

Belangrijk: Let op waar u deze foto’s opslaat! Het makkelijkste is om deze naar uw Bureaublad te kopiëren.

2) Kaart lezer: de meeste nieuwe computers hebben een geïntegreerde kaartlezer. Is dit niet het geval, dan kunt u voor weinig geld een kaartlezer kopen in elke willekeurige elektronica winkel.

U neemt het geheugenkaartje uit uw camera, deze bevindt zich meestal op dezelfde plaats als waar de batterij van het toestel zich bevindt. Vervolgens steekt u het kaartje in de daarvoor bestemde opening van uw computer. Nu kunt u de foto’s die zich op het geheugenkaartje bevinden naar uw computer kopiëren.

Ook hier dient u weer goed op te letten waar u de foto’s opslaat. Bij voorkeur op uw Bureaublad.

Stap 2. Het uploaden van een foto op de ELITEDATING website

U gaat naar ‘Foto’s uploaden‘ onder ‘Mijn profiel’.

Hier heeft u de mogelijkheid om tot 24 foto’s te uploaden en op die manier uw profiel aantrekkelijker te maken. Door onderaan op de pagina op het knopje ‘zoeken’ te klikken, kunt u aangeven waar u uw foto op uw computer heeft opgeslagen. Als u de foto heeft gevonden klikt u op het knopje ‘toevoegen’. De foto verschijnt nu onderaan op uw scherm. Nu heeft u de mogelijkheid om de grootte van de afbeelding aan te passen door het venster dat op uw foto verschijnt aan te passen. Als u in het midden klikt, kunt u het venster helemaal verschuiven, als u op één van de blokjes op de buitenlijn van de foto klikt, kunt u de lijn verschuiven en zo uw foto groter of kleiner maken. Als u tevreden bent met het gekozen bereik van de foto, klikt u op het knopje ‘opslaan’.

Zo snel gaat dat! Nu moet u enkel nog wachten tot uw foto wordt goedgekeurd door ELITEDATING..

Over de auteur: EliteDating Redactie

Dit artikel is voor u geschreven door de redactie van EliteDating.

Bekijk meer artikelen geschreven door de EliteDating Redactie