Array

Ontdek de fotocommentaar functie! | EliteDating

Fotocommentaren!

fotocommentaar elitedating

Een goede profielfoto verhoogt uw kansen om door andere ELITEDATINGleden gecontacteerd te worden. De fotocommentaar-functie maakt het mogelijk om nog makkelijker contact op te nemen met uw potentiële partner.

Fotocommentaar – Wat is nieuw?

Door de mogelijkheid op profielberichten te reageren, “Vind ik leuk” te klikken of een “Glimlach” te versturen, trekt u de aandacht van uw potentiële partner. Met de de fotocommentaar functie kunt u nu met één muisklik of met een kort commentaar laten merken dat de foto u erg goed bevalt. Hierbij maakt het niet uit of het een foto uit uw galerij is of dat het uw profielfoto is. Zo kunt u nog gemakkelijker een gesprek aanknopen en leert u de ander al een beetje beter kennen; vlinders gegarandeerd!

Hoe werkt de functie?

Klik op één van de drie knoppen die onder elke foto staan. Zodra u daarvan gebruik heeft gemaakt, verschijnt het respectievelijke symbool (profielcommentaar, “vind ik leuk” of “glimlachen”) direct onder de foto. Probeer het uit en treed nu nog sneller in contact met uw potentiële partner!

Uw foto’s: maak een goede eerste indruk

Bij de zoektocht naar een geschikte partner is, ook op het internet, de eerste indruk vaak de belangrijkste. Om deze achter te laten, kunt u bij ELITEDATING tot wel 24 foto’s uploaden. Ideaal is, om een aantal portretfoto’s en een aantal foto’s waarop u helemaal te zien bent, up te loaden. Hierdoor bent u beter herkenbaar tijdens een eventuele kennismaking. Maar wanneer u ervoor kiest maar één foto op uw profiel te zetten, betekent dit natuurlijk ook niet het einde van de wereld!

Fotocommentaar: wie kan mijn data zien?

Alleen u en uw potentiële partner kunnen het fotocommentaar bekijken. Zodra iemand op uw foto’s reageert of wanneer u een glimlach ontvangt, wordt u op het platform en via e-mail op de hoogte gesteld.

Heeft u vragen of opmerkingen? Richt u deze dan aan [email protected]

Over de auteur: EliteDating Redactie

Dit artikel is voor u geschreven door de redactie van EliteDating.

Bekijk meer artikelen geschreven door de EliteDating Redactie