Romantiek: een prachtig fenomeen

romantiek elitedating

Een lastig te definiëren, maar prachtig fenomeen is de romantiek. Iedereen zou romantiek anders beschrijven, maar allemaal koppelen we het wel aan een intieme en vlinders in je buik veroorzaakende vorm van de liefde.

De kracht van romantiek

Een diner bij kaarslicht, een kamer vol rode rozen of een weekendje weg met je partner: het zijn voorbeelden van dingen die barsten van de romantiek. Eigenlijk is alles waarbij twee geliefden samen zorgeloos kunnen genieten van elkaar wel romantisch te noemen. Vaak wordt het als voorwaarde van een succesvolle date beschouwd dat er ook enige romantiek bij komt kijken. Zo toont de afspraak bijvoorbeeld aan dat u moeite hebt gedaan voor uw geliefde of erg goed naar zijn/haar wensen heeft geluistert.

Iedereen is wel eens verliefd geweest. Mensen die verliefd zijn, hebben het gevoel de hele wereld aan te kunnen en hebben het idee dat ze zweven. Gevoelens van geluk, stralende ogen en vlinderes in de buik zijn allemaal tekenen van verliefdheid. Wat is er nu mooier dan het gevoel om van iemand te houden die ook nog eens helemaal gek op jou is. Als je dan ook nog eens na een lange week werken op vrijdagavond heerlijk met je geliefde op de bank kunt knuffelen en met een wijntje en een romantisch achtergrondmuziekje samen kan wegdromen, wil je dat de wereld voor eeuwig stil blijft staan. De krachten die vrijkomen op een dergelijk moment zijn onbeschrijfelijk mooi en onmetelijk sterk. Romantiek betekent ook elkaar oprechte aandacht schenken, aantonen dat je partner jouw droomman of ideale vrouw is en je blij bent met hem of haar samen te kunnen zijn.

Relatie vol romantiek maakt energiek

Het is donderdagmiddag en de werkdag zit er bijna op. Jij en je grote liefde vertrekken vanmiddag nog met de Thalys voor een romantisch weekendje naar Parijs. Je hebt een vrije dag opgenomen en mag straks ook een paar uurtjes eerder weg, zodat je op het begin van de avond al kunt inchecken in het hotel om samen lekker ruim drie dagen van elkaar te kunnen genieten in deze hoofdstad der romantiek. Dezelfde avond nog zitten jullie aan een romantisch diner bij kaarslicht om vervolgens nog een heerlijke wandeling langs de Seine te maken. Alleen al bij het idee van de romantiek die je te wachten staat, krijg je een ‘powerboost’ van hier tot gunter om nog even snel dat ene klusje af te maken. Des te sneller gaat de tijd en des te eerder kan de romantiek beginnen!

Over de auteur: EliteDating Redactie

Dit artikel is voor u geschreven door de redactie van EliteDating.

Bekijk meer artikelen geschreven door de EliteDating Redactie