Sandra & Bennie

Eerste ontmoeting op 17 januari 2010

Bennie en ik hebben ons eind 2010 ingeschreven op ELITEDATING. Bennie omdat hij veel van huis was en niet in de gelegenheden kwam om de ware te ontmoeten en ik omdat ik al een zoontje had van ruim 2. Ik was de oppervlakkige contacten vanuit de kroeg wel zat en was op zoek naar iets dat stand kon houden.

Al snel stuurde Bennie mij een glimlach die ik op mijn beurt alweer antwoordde met de 5 vragen. Zijn reactie duurde me te lang en besloot om hem een persoonlijk bericht te sturen, dit pakte goed uit. Na 2 of 3 berichten over en weer gaf hij zijn nummer en zijn we begonnen met bellen en sms-en. Na een week intensief bellen hadden wij op maandag 17 januari 2011 een eerste date. Lekker samen uit eten geweest en heel de avond zitten praten. Eigenlijk waren we er allebei al direct uit, dit was de ware. Vervolgens ging alles heel snel, de ontmoeting met mijn zoon, de ontmoeting met zijn ouders en hij de ontmoeting met mijn ouders.

Alles klikte en alles ging perfect.

We hebben allebei een druk leven met werk enz enz dus we moesten er wel op letten tijd voor elkaar te maken, maar dat was geen probleem. Inmiddels zijn wij nu ruim een jaar samen, wonen samen en verwachten een kindje.

Nog altijd als we de reclame van ELITEDATING op tv voorbij zien komen kijken we elkaar aan en zijn we erg gelukkig.

Bedankt ELITEDATING team!

Lieve groetjes van Sandra