Fred & Rini

Samen sinds de winter 2013

​Beste ELITEDATING, via jullie site heb ik een fantastische vriendin mogen ontmoeten haar naam is Rini. Ik stond in het begin heel wantrouwend tegenover de site, dacht ik probeer het maar eens, maar het zal wel weer een van de vele sites zijn die van alles beloven. Blijkt wel weer dat je het zelf moet ervaren!

In het begin raakte Rini en ik aan het chatten, dat voelde meteen heel vertrouwd. We konden elkaar dan ook best wel veel vertellen zo hebben we allebei ons eigen levensverhaal.Velen zullen denken op zo’n leeftijd, Fred 54 en Rini 52.. Niets is minder waar, we genieten volop!

Na een paar weken chatten en telefonisch contact, chatten ging inmiddels via onze eigen e-mail, hebben we de stap genomen om elkaar eens te ontmoeten. Een zeer spannend moment, omdat je al weken in gesprek bent en zo leer je ook of je eerlijk bent geweest tegenover elkaar. Na lekker uit eten geweest te zijn hadden Rini en ik een geweldig gevoel

We genieten volop

Na deze ontmoeting, hebben wij nu dagelijks contact en zijn vele weekenden bij elkaar. Puur genieten van het leven, lol maken, elkaar respecteren, serieus praten, eigenlijk doen wat we graag willen doen en met beide benen op de grond staan! Ouderwets he, maar wij vinden dit leuk!