Ingrid & Toon

Eerst contact in juli 2012

Heel graag willen wij ons succes verhaal met jullie delen, vooral omdat deze heel positief is. Ik had bijna de moed opgegeven en dacht: nog één maal zal ik ingaan op een date en toen gebeurde het…

Eind juli 2012 hebben wij elkaar, op de seconden na, gelijktijdig favoriet gemaakt. Dat was al toevallig. Daarna op 14 augustus was onze eerste date. Ik had niet zo veel tijd omdat ik daarna een afspraak had met een vriendin. Na ongeveer een uur merkten wij beide dat er een behoorlijke klik was tussen ons. Het gesprek duurde 4 uur en had voor ons veel langer mogen duren ware het niet dat ik die afspraak had die ik al op een later tijdstip had verzet. Wij voelden ons vanaf het begin heel prettig bij en met elkaar en hadden genoeg aan boeiende gesprekstof. Beide vonden we het jammer dat ik naar mijn afspraak moest. We spraken af dat hij dat aankomende weekend naar mij toe zou komen.

De afstand tussen onze woonplaatsen is helaas 200 km. Dus stelde ik hem voor te blijven slapen in de logeerkamer. Dat respecteerde hij meteen. Uiteindelijk is hij tot en met dinsdag gebleven en hebben we enorm genoten van elkaar en was er die bewuste vonk! Daarna ben ik het weekend daarop naar zijn huis gereden en heb ook een heerlijk weekend mogen ervaren. Het is verwonderlijk hoeveel raakpunten wij hebben en tevens veel dezelfde interesses. Samen golfen en samen onze hondjes uitlaten. Het zijn misschien eenvoudige dingen alleen ook die zijn erg belangrijk in een relatie.

Ik had bijna de moed opgegeven en dacht: nog één maal zal ik ingaan op een date en toen gebeurde het…

In mijn verleden heb ik relaties gehad met jongere mannen, niet bewust alleen gebeurde dat zo. Nu is deze lieve man 4 jaar ouder dan ik ben en omdat we beide jong van lijf en geest zijn gaat het heel goed samen. We zijn dan ook bijna vanaf het begin onafscheidelijk geweest. We hebben wel even (verstandig dachten wij) een moment zonder elkaar vertoefd, alleen vonden we dat beide helemaal niets. En nu 7 maanden later zijn we nog steeds onafscheidelijk en zijn we heel gelukkig met elkaar!!! We werken er beiden aan omdat zo te behouden. We beseffen maar al te goed dat het best een wonder genoemd mag worden om op onze leeftijd een partner te vinden waarbij die bewuste klik aanwezig is.

Hartelijke groet,

Ingrid en Toon