Patrick & Daniëlle

Hebben elkaar ontmoet op 13 juni 2011

Het is een groot en ongelooflijk succesverhaal van Patrick en ik (Danielle). Ons eerste contact was dat we elkaars foto hadden gezien, waarop ik naar Patrick had geglimlacht. Echter kwam er geen reactie…Patrick stond nog niet open voor mij en ik had me na een dag weer afgemeld omdat ik er niet aan toe was.

Een aantal maanden later meldde ik me weer aan bij ELITEDATING en kreeg Patrick als een partnervoorstel, bij het zien van zijn foto ging er een schok door mij heen….

Patrick die nog aangemeld was, kreeg ook mijn foto en was meteen geraakt. Hierna deden we voorzichtig aan met vragen stellen, voor-/afkeuren en begonnen met berichtjes, we voelden ons steeds sterker naar elkaar toe trekken. Tot we een paar keer per dag elkaar berichten stuurden en we ons soms twee pubers voelden die op een berichtje zaten te wachten (ik ben 40 en Patrick 42).

Bij de veertig berichtjes gaven we ons telefoonnummer, waarom we zo voorzichtig waren was waarschijnlijk omdat het al heel bijzonder aanvoelde! We gaven aan allebei niet van die bellers te zijn, echter ons eerste gesprek duurde anderhalf uur. Het voelde al alsof we verliefd waren zonder elkaar in het echt gezien te hebben.

Nog nooit hebben we ons zo gevoeld in andere relaties

Hierna is onze liefde alleen maar sterker geworden, en hebben dan ook allebei de liefde van ons leven gevonden. Nog nooit hebben we ons zo gevoeld in andere relaties. We voelen ons als magneten naar elkaar toe getrokken en de liefde is zo sterk, dat de afstand Vleuten-Zaandam geen problemen geeft.

We zijn al samen op vakantie geweest naar Zuid-Frankrijk, nadat we elkaar ruim een maand kenden. Hier werd ook bevestigd hoe fantastisch we het samen hebben en alles vanzelf liep, ook met zijn lieve meiden en mijn zoontje. We zijn nu 4 maanden samen maar vanaf het begin op het hoogste niveau.

We zijn ELITEDATING heel dankbaar, aangezien we anders waarschijnlijk nooit met elkaar in contact waren gekomen gezien onze woonplaatsen.We willen elkaar nooit meer kwijt en zijn samen van het leven aan het genieten.

Groetjes en liefs van Patrick en Daniëlle