Aleida & Bart

Eerste ontmoeting op 25 mei 2011

Het verhaal van Aleida

Er waren 10 dagen Italië voor nodig om mijn hoofd leeg te maken en mezelf af te vragen hoe ik verder wilde gaan na een verdrietige periode. Alleen blijven was geen optie. Ik heb mezelf heel stoer voor 1 maand bij ELITEDATING aangemeld. Op de markt gegooid, zo voelde dat.

Ik heb veel partnervoorstellen gehad, waarvan er 1 uitsprong. Niet zozeer de persoon zelf, maar de aanblik van een grote witte hond op de achtergrond trok allereerst mijn aandacht 🙂 Voordat Bart naar Alaska zou vertrekken was het wenselijk om elkaar van te voren te ontmoeten. Het klikte en de telefoonrekening achteraf was er dan ook naar vanaf “zijn” schip 🙂 Dank ELITEDATING voor deze vrolijke, optimistische man van wie ik ben gaan houden. Bart is geaccepteerd door mijn al volwassen zonen en zij hebben weer een opgewekte moeder.

Mijn leven is nu niet meer leeg en ieder moment van de dag denk ik aan haar.

Het verhaal van Bart

De 14de mei van 2011 werd een speciale dag. Voordat ik om 10 uur naar een afspraak ging kreeg ik nog een mail van ELITEDATING met weer 3 nieuwe matches. De eerste 2 klikte ik zo weg, geen foto en dus geen kans. Tot ik de 3e opende……. “KLIK” ging het in mijn hoofd.

Er gebeurde iets in mijn hoofd dat ik niet direct herkende. Aleida stond er en na het vlug lezen van haar profiel wist ik het zeker, als ik straks terug ben stuur ik haar een bericht. Het werd laat die dag en toen ik na middernacht thuis kwam en de mac aan zette zag ik dat er een bericht van ELITEDATING was…. Een persoonlijk bericht van Aleida.

Vanaf dat moment ging het snel, na een paar dagen van heen en weer mailen was het de tijd om elkaar te ontmoeten. En dat was op 25 mei.. Het liep nog bijna fout want ik stond op een andere plek bij het station dan waar Aleida op gerekend had.

Maar we troffen elkaar toch en na een lange wandeling in een mooi natuur gebied en een etentje in een leuk restaurant was het al zeker. We zouden elkaar nog een keer zien. En daarna volgden er meerdere ontmoetingen

Toen ik voor een week naar Alaska ging wist ik dat dit de laatste keer was dat ik een reis alleen zou doen. In september zijn we voor het eerst samen een lang weekend naar Vlieland gegaan. Het werden zalige dagen. Nu 10 maanden later is mijn leven zo anders.

Leven in het rustige noorden en werken in het drukke westen. Ik zoek nu werk in het noorden en dat is niet makkelijk maar we zijn er beide van overtuigd dat het gaat lukken. Ik zocht en heb gevonden. Mijn leven is nu niet meer leeg en ieder moment van de dag denk ik aan haar. Samen gaan we oud worden.

ELITEDATING wij danken jullie voor het ons samen brengen!