Arjo & Johan

Eerste ontmoeting op 29 februari 2012

Verhaal van Johan

Op 27 februari kreeg ik een berichtje via ELITEDATING. Een berichtje van Arjo. Een bericht over herkenning. Ik heb vervolgens haar profiel bekeken en begreep direct waar zij het over had. Herkenning over en weer van de gelopen weg, maar ook herkenning op een nieuw ingeslagen weg. Ik heb haar terug bericht. Die dag hebben we ongeveer 15 mails uitgewisseld. Twee dagen later hebben we elkaar ontmoet. Lijkt dit te snel??? Echt niet, want de digitale vonk was al over gekomen. Ik wachtte haar op op de parkeerplaats van de haven in de plaats waar ik woon(de). Na het uitstappen dacht ik: Wauw, mijn type, het soort vrouw waar ik van heb gedroomd.

Ik had ook echt het gevoel dat ik haar eerder had ontmoet. Na een korte kennismaking zijn we Wijk bij Duurstede in gelopen en ergens wat gaan drinken. Onderweg daar naar toe werd ik enthousiaster en enthousiaster. Ik wilde haar aanraken, maar was nog wat voorzichtig. Eenmaal in het café aangekomen ging het erg snel. We wisselden veel levenservaringen en verhalen uit. Al snel kwam de eerste kus en het gevoel van wauw en nog eens wauw. Eigenlijk wilden we geen afscheid nemen en zijn naar mijn woning gelopen. Daar bleek er al direct een gevoel van warme liefde (intense liefde) te zijn naar elkaar en spraken wij beiden onze gevoelens uit. Na onze eerste nacht samen spraken we af om twee dagen later opnieuw elkaar te zien. Ik ben naar haar woonplaats gereden en ben eigenlijk niet meer weggegaan.

Ik heb nooit durven dromen dat een relatie zoals de onze gevonden kon worden via een internet datingsite. Naast het niet durven dromen, ook nooit gedacht. Ik ben iemand van face-to-face. Nou het kan dus wel. Ik schrijf dit terwijl Arjo naast me ligt en dat super voelt. De liefste, mooiste en stoerste vrouw op de wereld.

Dank, Johan

We zijn aan elkaar gewaagd en super gelijkwaardig en onze liefde is zonder voorwaarde

Verhaal van Arjo

Lieve schat,

We zijn nu 8 weken verder en wonen al 7 weken bij elkaar. Onze liefde verdiept zich elke dag en verwondert ons en onze omgeving. Het heeft een intensiteit en een diepgang die wonderbaarlijk is.

Wij besluiten om vanaf nu genietend door het leven te gaan. En daar zijn we samen heel goed in. Ik vind jou stoer en super lief. Je leest me verhalen voor en zorgt voor me. Ik koester jou en heb je lief. We gaan op de motor naar de Keukenhof. (stoer en liefelijk) en zingen samen ‘Paradise bij the dashboardlight’. We kunnen gieren van het lachen en heel serieus zijn. We zijn aan elkaar gewaagd en super gelijkwaardig en onze liefde is zonder voorwaarde.

Wij weten allebei dat onze liefde versterkend werkt. Dat wij door onze liefde er zullen zijn voor anderen. Dat wij vanuit onze liefde zullen gaan samenwerken in onze gezinnen, in onze omgeving en in ons werk.

Lieve lieve schat ik houd van jou.
Je vrouw

ELITEDATING dank jullie wel voor de geweldige rol in dit geheel.