Samantha & Cor

Cor was een van mijn eerste partnervoorstellen. Zijn profiel sprak me gelijk aan omdat hij erg spontaan en open over kwam, daarnaast sprak zijn foto mij ook erg aan.

Ik zette de eerste stap door hem een glimlach te sturen. Die glimlach is vanaf dat moment ook niet meer van mijn gezicht verdwenen. Hij stuurde mij gelijk een berichtje, waarin stond dat hij mijn profiel erg leuk vond. We stuurden een week lang mailtjes over en weer, waardoor we er achter kwamen dat we veel gemeen hadden, zoals onze humor, openheid en eerlijkheid. Het voelde zo goed dat we besloten om af te spreken. Onze eerste date vond op 4 juni plaats en Cor nam mij mee naar restaurant de Bios in Alkmaar waar wij heerlijk en gezellig hebben gegeten. Cor haalde mij netjes op en toen ik de auto in stapte voelde ik direct al een klik. Die avond werd het gevoel alleen maar sterker, en merkte wij dat het hier om liefde op het eerste gezicht ging.

Een week later had ik een familie weekend gepland staan. Ik ben daar heen gegaan met een baksteen in mijn maag, maar eenmaal daar zagen mijn familie en ouders dat dit echte liefde was. Ik heb toen Cor gevraagd na aandringen van mijn ouders alsnog te komen waarop hij de volgende ochtend gelijk op de trein is gestapt, omdat ik zijn auto mee had. Ik heb hem opgehaald van het station in Deventer, waarna wij samen met mijn moeder achterin terug zijn gereden naar Holten waar wij in een Bungalow park zaten. Mijn familie vond het erg leuk dat hij er eindelijk was en namen Cor gelijk op alsof hij er altijd al bij is geweest. Hij is echt de perfecte man voor mij omdat hij mij neemt zoals ik ben, erg lief voor me is, mij een gerust en vertrouwd gevoel geeft, hij is eerlijk tegen me en heeft begrip voor mijn verleden.

Dankzij ELITEDATING hebben we de liefde van ons leven leren kennen

Op zondag 12 juni zijn Cor en ik weer naar huis gereden om die avond een Pinksterfeest bij te wonen waar ik mijn hand flink had geblesseerd. Omdat ze in het ziekenhuis dachten dat het gebroken was kreeg ik er uit voorzorg gips omheen. Door het gips kon ik niet autorijden. Heel vervelend, maar aangezien Cor op 5 minuten loopafstand van mijn werk woont, stelde hij voor om gedurende mijn herstelperiode bij hem te komen wonen. Super lief. We kennen elkaar nog maar een paar weken maar het voelt alsof we elkaar al jaren kennen. We kunnen niet meer zonder elkaar. Dankzij ELITEDATING hebben we de liefde van ons leven leren kennen, we vinden het dan ook een topsite!

Cor en Samantha