Karina & Eduardo

Wonen samen sinds 2 december 2012

Hallo ELITEDATING, wij willen ook ons verhaal kwijt. We zijn zo dankbaar voor jullie. Want door deze website hebben wij onze zielsverwanten gevonden en nu wonen wij al meer dan 1 maand samen.

Bij ons ging het zo snel dat iedereen versteld stond en ons voor gek verklaarde. Van mijn kant (Karina) kwam ik toevallig op deze website door mijn oud-collega die mij motiveerde om me in te schrijven. Op de een of andere manier heeft ze mij kunnen verleiden, maar ik deed er eigenlijk niet veel mee. Ik was een alleenstaande moeder van 2 kinderen met de drukte van elke dag. Ik dacht er niet eens aan!

Tot op een dag (22 okt 2012) liet hij (Eduardo) een bericht achter op mijn profiel waar staat: “zou wat meer contact met je willen hebben zodat ik je beter kan leren kennen”. Waarop ik hem een dagje later in de vroege ochtend antwoordde (ik had net nachtdienst vandaar), “heb je geen whatsapp? Het is makkelijker praten dan via dit want ik kom bijna nooit op de site”, op het eind van het bericht schreef ik “ik hoor wel snel van je”. Nog geen 5min later, om 6uur ‘s ochtends had hij mij via whatsapp een bericht gestuurd waarin staat: “is dit snel genoeg?” en daar begon onze journey samen. We appten om de minuut en besloten op 29 oktober om elkaar eindelijk eens te gaan ontmoeten. De passie en het gevoel waren zo sterk dat wij zelfs voordat wij elkaar zagen al zo graag het zinnetje tegen elkaar wilden zeggen, maar we besloten te wachten tot 29ste en kijken of wij nog van dezelfde gedachte zijn. Omdat wij zo ver van elkaar wonen, ik in Houten en hij in Echt hebben wij gekozen voor een plek middenin. Het werd Eindhoven. Beiden van ons zijn niet bekend met de stad zelf.

We hebben echt zeker nog grote plannen samen… Trouwen en nog meer kinderen!

De dag dat wij elkaar voor het eerst zagen, zullen wij nooit meer vergeten. Beiden waren zo zenuwachtig, de spanning liep hoog op. Eindelijk stapte ik uit de trein, daar was hij met een klein schattig kleinigheidje verpakt in een roze tasje (roze is mijn lievelingskleur) in zijn hand. En echt waar, de zenuwen hadden niet eens gehoeven, het leek alsof dat wij elkaar al jaren kennen. We hadden echt de tijd van ons leven. Veel gelachen. Het klikt zo goed tussen ons dat wij de week erna een weekendje samen gepland hebben en dit keer samen met mijn kinderen erbij. We waren naar de Efteling 3 nachtjes en 4 daagjes. Tot mijn verbazing klikte het tussen de kinderen en hem goed. Het voelde geweldig. Een gezin.

Na dat weekend besloten wij samen te gaan wonen. Omdat hij een vaste baan heeft in Sittard, vroeg hij of ik met de kinderen bij hem wilde komen wonen. Het voelde zo goed dat ik er niet eens aan ben gaan twijfelen. Ik liet alles achter samen met mijn kinderen, mijn baan, hun scholen, mijn vrienden en mijn familie, om aan de andere kant van Nederland bij hem te zijn. En dan was het zover: 2 december trok ik samen met de kinderen bij hem in, we kenden elkaar pas 1 maand en 4 dagen toen wij samen gingen wonen. En nu? Wij hebben er echt geen spijt van. We zijn zo gelukkig, de kinderen zijn gelukkig en elke dag is het nog steeds als een sprookje; het leven dat wij nu leiden. We hebben echt zeker nog grote plannen samen… Trouwen en nog meer kinderen…. Nee vrienden, ons geluk loopt nog heel lang verder en verder, we kunnen ons geluk niet op.

Bij deze bedankt ELITEDATING!
Dikke knuffel en kus,
Eduardo en Karina en de kids