Linda & Jody

Eerste ontmoeting op 19 februari 2012

Mijn naam is Linda en mijn nieuwe vlam heet Jody. Na jaren vrijgezel te zijn geweest vond ik het hoog tijd daar eens wat aan te doen. Mijn ware kwam ik in de kroeg niet tegen en hij liep op straat ook helaas niet tegen mijn aan. Ik heb me toen ingeschreven op ELITEDATING maar was een beetje sceptisch. Internet daten… is dat wel wat voor mij? Staan daar wel leuke mannen op?

Al vrij snel kwam de foto van Jody voorbij en deze foto trok dan ook gelijk mijn aandacht, ik ben naar hem gaan glimlachen, al vrij snel kreeg ik een mooie glimlach terug. Na veel heen en weer mailen met mails vol vragen kreeg ik in ene de vraag of we dit vragenvuur niet eens in het echt konden doen onder het genot van een warme chocolademelk, ik zei gelijk ja! En twee dagen later op 19 februari 2012 liepen we samen gezellig over het strand, mega koud, veel wind. Toch liepen we eindeloos over het strand en stopten we niet met praten, later nog even gezellig onze chocolademelk gedronken en nog stonden onze monden niet stil. Na deze date hebben we vrij snel weer afgesproken en kwam Jody bij me eten, het voelde weer heel erg ‘eigen’ alsof we elkaar al jaren kenden! Na deze date wisten we het zeker wij bij elkaar horen!

Het is nu begin mei en we zijn nog niet erg lang samen maar voor ons voelt het alsof we al jaren samen zijn! Wij willen het ELITEDATING-team dan ook hartelijk bedanken! En ik hoop dat iedereen net zo gelukkig mag worden als wij.

Veel liefs Linda en Jody