Ruud & May

Eerste ontmoeting op 16 augustus 2010

Hier volgt het verhaal van ons gevonden geluk. Via een advertentie kwam ik erachter dat ELITEDATING een relatiesite was. Na het aanmelden en wat vragen te hebben beantwoord, kon ik eindelijk op zoek gaan naar datgene waar het allemaal om draait: het vinden van die ene lieve vrouw.

Na het bekijken en lezen van veel partnervoorstellen, kwam ik terecht bij het profiel van een vrouw die voor mij de ideale lengte had. Namelijk 1.86 meter groot. Tot mijn teleurstelling stond er geen foto bij haar profiel. Ik heb haar eerst een berichtje gestuurd met wat info over mezelf, vervolgens heb ik haar toch vrij snel om een foto gevraagd. Tot mijn verbazing kreeg ik die vrij vlot en bleek het ook nog eens een hele mooie vrouw te zijn. Na wat over en weer te hebben gemaild vroeg ik of ik haar mocht bellen en ja hoor: ik kreeg haar telefoonnummer. Ik heb haar direct gebeld, we hebben veel gepraat en het klikte gelijk.

Na een week lang dagelijks met elkaar te bellen besloten we een afspraak te maken om elkaar in het echt te ontmoeten. Het enige nadeel was dat ik in het noorden van het land woon en zij in het zuiden. Maar dat mocht de pret niet drukken.

Ik wil ELITEDATING hartelijk danken voor de geweldige site. Ik kan iedereen aanbevelen om lid te worden, ik heb er in ieder geval mijn droomvrouw gevonden.

Aangezien mijn auto in de garage ter reparatie stond, moest ik met de trein naar Venlo. We hadden om half 1 afgesproken dus ik vertrok al vroeg in de ochtend. Drieënhalf uur in de trein zitten om de vrouw van je dromen te ontmoeten, ik dacht “als de foto maar klopt.” Je weet immers nooit 100% zeker of diegene van de foto daadwerkelijk de vrouw was met wie je contact hebt gehad. Vol verwachting en toch wel wat zenuwachtig kwam ik om half 1 in Venlo aan. En daar stond zij; jeetje wat een mooie vrouw.

Na kennisgemaakt te hebben pakten we een terrasje waar we veel gepraat- en naar elkaar gekeken hebben. Ik zal het kort houden, we zijn stapel verliefd op elkaar en we zien elkaar heel vaak.

Vriendelijke groet,
Ruud