Dating Rotterdam – leer je grote liefde hier kennen

Ben je klaar met de eenmalige flirts en kortstondige liefdesaffaires? Wil je graag iemand ontmoeten die echt bij jou past en met wie je een gelukkige, langdurige relatie kunt opbouwen? Je bent niet de enige; er zijn duizenden vrijgezellen in Rotterdam die er precies hetzelfde over denken als jij. ELITEDATING is een datingplatform die singles die op zoek zijn naar een toegewijde relatie met elkaar in contact brengt. En met succes! Begin nu met dating in Rotterdam en begin je eigen succesverhaal.

Ontmoet singles met dating in Rotterdam

Rotterdam heeft niet voor niets de bijnaam ‘Manhattan aan de Maas’. Met de haven, de Euromast, de Erasmusbrug en dominante skyline heeft de tweede stad van Nederland een kosmopolitische uitstraling. Dating in Rotterdam is dan ook vernieuwend, spannend en rijk aan mogelijkheden. De drukte die deze moderne stad met zich meebrengt kan er echter ook toe leiden dat het voor Rotterdamse vrijgezellen lastig is de tijd te vinden om op zoek te gaan naar een partner. Je houdt nog maar weinig tijd over naast je werk, sociale activiteiten en sporten, waardoor je liefdesleven er af en toe een beetje bij inschiet. Herken je dit? Wellicht is online dating de oplossing.

Rotterdam dating- vind je partner in jouw stad

 Bij ELITEDATING streven we ernaar om gelijkgestemde singles met elkaar in contact te brengen, die klaar zijn voor echte, langdurige liefde. Natuurlijk gaat het niet alleen om gedeelde datingintenties. Het geheim voor een gelukkige, lange termijn relatie is compatibiliteit: mensen samenbrengen die écht bij elkaar passen, zowel op het gebied van persoonlijkheid als levensstijl. We hebben allemaal weleens koppels gezien die een onmiddellijke klik leken te hebben – diegene die dezelfde waarden, interesses en humor delen. Dit is waar ELITEDATING naar streeft en waar Rotterdam dating voor bedoeld is.

ELITEDATING matchmaking: ontmoet iemand die écht bij jou past

Onze uitgebreide persoonlijkheidstest vormt de basis van ons unieke matchmakingsysteem. Hierdoor krijgen we een waardevol inzicht in je persoonlijke eigenschappen en gewenste partnerkwaliteiten en zijn we in staat om de minder geschikte leden eruit te filteren. Je wordt alleen aan singles geïntroduceerd die bij jouw persoonlijkheid, partnercriteria en levensstijl passen. Ook kun je het aangeven wanneer je naar iets specifieks zoekt in een partner- als je bijvoorbeeld een alleenstaande ouder bent, kun je andere singles met een kind ontmoeten, of als je een oudere single bent, kun je iemand ontmoeten met dezelfde levenservaring als jou!

Wanneer je iemand online ontmoet is er natuurlijk maar één manier om te ontdekken of jullie ook offline een klik hebben- diegene ontmoeten op een eerste date! Zie hieronder de drie Rotterdam dating tips!

 

Tips:

 • cultureel afspraakje elitedating.nl
  Het Schouwburgplein

  Dit auto- en fietsvrije plein is het kloppende hart van cultureel Rotterdam. Als jullie beide van een toneelstuk, concert, optreden of film houden, is dit de plek waar je moet zijn! Jaarlijks vindt hier ook het Internationale Filmfestival Rotterdam plaats, waar voornamelijk experimentele films van over de hele wereld draaien. Dompel je onder in de culturele scene en geniet met volle teugen van dating in Rotterdam. Na de voorstellingen is er ook genoeg ruimte om na te genieten in een van de vele cafés.

 • alleenstaanden op zoek naar liefde elitedating
  Ahoy Rotterdam

  Een van de grootste overdekte evenementhallen van Nederland vormt het perfecte beginpunt van een onvergetelijk afspraakje. In het popcentrum treden de grootste artiesten op van over de hele wereld. Ga naar een show van jullie gezamenlijke favoriete artiest of introduceer hem of haar in de muziek van jouw favoriete idool. Een leuke avond gegarandeerd en genoeg om over na te praten na het concert!

 • romantische date rotterdam elitedating
  De Kralingse Plas

  Als je niet zo van uitgaan houdt, zijn er ook andere manieren of plekken aan te raden voor Rotterdam dating. Op zondag trekken velen naar de Kralingse Plas. Bij goed weer kun je aan het strand liggen of een bootje huren, maar het gehele jaar door kun je wandelen in het nabijgelegen mooie Kralingse Bos. Het is de beste plek om een hectische week van je af te schudden, te genieten en misschien wel jouw ware liefde te ontmoeten