Frans & Annelies

Eerste contact op 8 oktober 2010

Op 8 Oktober 2010 heb ik mijzelf aangemeld bij uw site, in de hoop dat ik via jullie site een lieve vrouw zou leren kennen. Dezelfde dag nog kreeg ik een bericht van ene Annelies uit Heerlen.

Ze had in het bericht ook haar 06 nummer vermeld. Juist omdat ik het een vorm van lef tonen vind, dat een vrouw zomaar haar 06 nummer aan een voor haar wildvreemde man geeft, heb ik de stoute schoenen aangetrokken, en heb ik twee dagen later Annelies gebeld. Al snel werd duidelijk dat Annelies en ik een heleboel overeenkomsten hebben! Na veel over en weer MSNen en bellen hebben we afgesproken elkaar op zondag 17 oktober te ontmoeten.

Vanaf het moment dat wij elkaar in de ogen keken was het raak! Vlinders in de buik, niet goed weten wat te zeggen. Kortom, liefde op het eerste gezicht. Na deze eerste ontmoeting hebben wij intensief contact met elkaar gehouden, uiteindelijk heb ik Annelies uitgenodigd om een weekendje bij mij door te brengen. Dit weekendje werd een ruime week, waarin Annelies ook mijn kinderen heeft ontmoet. Tijdens de ontmoeting met mijn kinderen is gebleken dat het tussen mijn kinderen en Annelies ook heel erg goed klikt. Annelies vertelde mij dat zij, tijdens haar verblijf bij mij thuis in Roggel, zich heel erg op haar gemak voelde (alsof zij hier al jaren woont). Aangezien de afstand tussen onze woonplaatsen toch wel groot is , en Annelies graag weg wil uit Heerlen, hebben wij besloten dat wij met het nieuwe jaar samen een nieuw leven zullen beginnen, en Annelies per 1 januari 2011 bij mij in Roggel komt wonen.

Annelies en ik hebben, dankzij jullie site, de warmte van de liefde, en het geluk wat dat je geeft weer gevonden.

Vriendelijke liefdevolle groeten.

Annelies & Frans.