Wubbe & Firdau

Eerste ontmoeting op 19 maart 2011

Wij, Wubbe en Firdau, hebben elkaar via ELITEDATING leren. Toen ik terugkwam van vakantie in februari, was ik het alleen zijn beu en heb mij bij ELITEDATING ingeschreven. Gelijk de volgende ochtend kreeg ik een glimlach van Wubbe, ik dacht toen bij mezelf ‘Ik ken een Wubbe uit die woonplaats’ en heb dan ook gereageerd en in het berichtje heb ik gevraagd ‘Ben jij die en die?’

Wat bleek, wij kenden elkaar van vroeger. Toen Wubbe 16 was, paste hij wel eens op de kinderen van mijn zus. Ik was toen 12 en was vaak bij mijn zus. Hij nam wel eens zijn vriendin mee en tegen een uur of negen werd ik dan met een glas drinken naar bed gestuurd. Ze wilden natuurlijk geen pottenkijkers.

En dat je elkaar nu na zoveel jaren weer tegenkomt op een datingsite, nadat onze beide partners zijn overleden aan kanker én dan ook nog zoiets hebt van ‘Hé die ken ik‘, dat is toch grandioos! Op 19 maart was onze eerste ontmoeting en alles was gelijk heel vertrouwd . Sindsdien zijn we erachter gekomen dat we meer dingen gemeen hebben. We zijn beide vrij rustig en werken graag samen thuis of in de tuin. We zijn nu net terug van 3 weken vakantie in Thailand. Dat is zo goed bevallen, dat we in januari weer voor een maand gaan.​

Momenteel zijn we onze trouwkaarten aan het schrijven

Wat ik ook zo mooi vind aan onze relatie, is dat ik volledig word geaccepteerd door de kinderen van Wubbe. Dat is wel heel speciaal. Zijn jongste zoon van 19 woont nog thuis, ook daar heb ik een hele goede band mee. Ik ben echt in een heel warm nest terecht gekomen.

Momenteel zijn we onze trouwkaarten aan het schrijven. Ja, we gaan op 30 september trouwen. Ik zal nog even de tekst boven onze trouwkaart vermelden, die vonden we allebei heel toepasselijk.

Kijk niet om naar wat is geweest, leer te leven met vreugde, zorgen en verdriet. Kijk naar morgen, een nieuwe dag! Waarin wij gelukkig mogen zijn.

Met vriendelijke groet,

Wubbe en Firdau