Carmen & Jarno

Eerste contact op 6 januari 2011

Op 1 januari dit jaar heb ik me ingeschreven bij ELITEDATING. Ik dacht…nieuw jaar, nieuw begin, nieuwe kansen. Vanaf 3 januari was ik helemaal ingeschreven en was ik premium-lid geworden. Ik vond het allemaal erg spannend en wist niet goed wat ik moest doen.

Op 6 januari kreeg ik een glimlach van Jarno en heb toen een glimlach terug gestuurd. Hij vond alleen een glimlach wat simpel en stuurde gelijk daarna een berichtje. Toen ik het berichtje kreeg, durfde ik niet gelijk te reageren en heb dat uiteindelijk twee dagen daarna gedaan. Dit was het begin van een heleboel berichtjes op ELITEDATING en via de mail.

Een hoop dingen hadden we met elkaar gemeen en het klikte ook vrij snel. Het klikte zelfs zo goed dat we 23 januari uit eten zijn gegaan. Elkaar voor het eerst in het echt zien, dat was best spannend.

We zijn naar Scheveningen gegaan en hebben daar heerlijk gegeten. De dag daarna moest ik geopereerd worden aan mijn pols. Hij werd hierdoor wel in het diepe gegooid, maar dat vond hij totaal niet erg. Bijna elke dag kwam hij langs om te kijken hoe het met me ging. Juist omdat ik in deze periode niet heb kunnen werken, hebben we veel tijd samen kunnen doorbrengen en elkaar goed leren kennen. Alsof het zo heeft moeten zijn.

We zijn ook allebei erg blij dat we de stap hebben gezet om ons in te schrijven bij ELITEDATING

Deze periode heeft ons heel erg goed gedaan. We kwamen er achter dat we heel veel dezelfde gedachten hebben en met veel dingen op één lijn zitten. Ik ben me steeds prettiger gaan voelen bij hem en zelfs op mijn gemak. Ook bij hem thuis, het voelt voor mij ook als thuis. We zijn steeds meer naar elkaar toe gaan groeien en hebben nu al een positief gevoel over de toekomst. In augustus gaan we zelfs al met vakantie, lekker samen weg.

Ik ben erg gelukkig met hem en andersom ook. We zijn ook allebei erg blij dat we de stap hebben gezet om ons in te schrijven bij ELITEDATING. Ik heb er totaal geen spijt van.

ELITEDATING, bedankt voor deze match.

Groetjes Carmen, nu erg gelukkig met Jarno