Maurice & Arianne

Samen sinds februari 2013

Vandaag, op 2e Paasdag 2013 willen wij graag ons succesverhaal met jullie delen. Eind januari maakten wij twee dagen na elkaar een profiel aan op ELITEDATING, beiden met het idee ‘kijken wat het wordt’.

Wat op 27 januari met een onschuldige glimlach begon, monde na een wat onhandig berichtje van Arianne uit in volledige lappen tekst waar het maximaal aantal tekens volledig gebruikt werd. Al snel gingen er alle dagen berichten over en weer en kwamen we al veel over elkaar te weten. Openheid en vertrouwen waren hierin de sleutelwoorden.

Na twee weken besloten we daadwerkelijk te gaan daten omdat we toch wel erg nieuwsgierig waren geworden naar elkaar. Maandagavond 18 februari was het dan zover, we gingen samen een drankje doen in Harderwijk. Natuurlijk waren we wel wat zenuwachtig, maar we bleken meer dan genoeg gespreksstof te hebben en stille momenten zijn er niet gevallen. De avond vloog voorbij en voor we het in de gaten hadden, moesten we alweer afscheid nemen. Bij de auto aangekomen besloten we dat deze date zeker voor herhaling vatbaar was, maar dag en datum hielden we nog even open om te zien hoe het verder zou lopen. Uiteraard hadden we onze telefoonnummers al uitgewisseld en dankzij het bestaan van Whatsapp konden we elkaar bijna 24 uur per dag spreken, waar we gretig gebruik van maakten! Binnen een dag waren we er al uit dat we elkaar snel weer wilden zien en spraken de zondag daarna gelijk weer af. Ditmaal bij Maurice.

Het voelde vanaf het eerste begin zo enorm vertrouwd tussen ons dat we zelf verbaasd waren dat dit bestaat en mogelijk is via een datingsite

We hadden een leuke zondag volgepland met wandelen, uit eten en een filmpje pakken. Vol goede moed begonnen we hier aan met als uiteindelijk resultaat dat we het huis niet eens hebben verlaten. Met een kop koffie op de bank gingen we verder met waar we die maandagavond waren geëindigd en ook nu was er genoeg om over te kletsen. Het voelde vanaf het eerste begin zo enorm vertrouwd tussen ons dat we zelf verbaasd waren dat dit bestaat en mogelijk is via een datingsite. Het werd een prachtige en lange zondag waarin er niets van onze plannen terecht kwam, maar het eindresultaat nog mooier was dan we ooit hadden verwacht.

Vanaf dit moment was het eigenlijk al duidelijk dat wij met zijn tweetjes samen verder wilden en zo geschiedde. Inmiddels zijn we anderhalve maand verder, maar hebben het gevoel dat we elkaar al jaren kennen. We genieten enorm van elkaar en het rondje schoonfamilie is inmiddels begonnen. We zijn ons heel bewust van het feit dat we elkaar zonder ELITEDATING nooit hadden gevonden en daarom voelt het ook heel bijzonder dat wij bij elkaar mogen zijn. We genieten nog iedere seconde van elkaar en hopen nog heel veel tijd met zijn tweetjes door te brengen!

ELITEDATING, bedankt voor deze perfecte match.